Danske Fodterapeuter blev etableret i 1932 og er samlingspunkt for statsautoriserede fodterapeuter i Danmark. Brancheorganisationen har cirka 1.800 medlemmer og har kontor i Albertslund.

Foreningen varetager medlemmernes faglige, juridiske og økonomiske interesser. Stort set alle landets fodterapeuter er organiserede i Danske Fodterapeuter, og langt størstedelen af de godt 1800 medlemmer er selvstændige erhvervsdrivende. Danske Fodterapeuter forhandler overenskomst med den offentlige sygesikring på medlemmernes vegne.

Danske Fodterapeuter er medlem af Sundhedskartellet , FH (tidligere medlem af FTF) og International Federation of Podiatrists (FIP) Arkiveret 28. februar 2019 hos Wayback Machine. Danske Fodterapeuter er desuden medlemmernes talerør i medierne, blandt samarbejdspartnere og i relevante politiske fora. Foreningens medlemsblad er Fodterapeuten.

Foreningens formand er statsautoriseret fodterapeut Tina Christensen. Sekretariatschef er Lea Stentoft Berling.

Eksterne kilder, links og henvisninger redigér

 Spire
Denne artikel om en dansk forening eller organisation er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.