Roger R. Cross (født 19. oktober 1969) er en jamaicansk skuespiller, som har medvirket i flere film og tv-serier, hovedsageligt produktioner filmet i Canada.

Roger Cross
Roger Cross (2014)
Personlig information
Født 19. oktober 1966 (57 år)
Christiana, Jamaica
Nationalitet Canada Canadisk-jamaicansk
Børn to sønner
Aktive år 1989-nu

Cross blev født på Jamaica som den fjerde ud af fem børn, men flyttede til Burnaby, Canada med sine forældre og søskende da han var 11. Han dimitterede i 1989 med en grad i luftfart og generelle studier fra Trinity Western University i Langley, Britisk Columbia

Mens han ventede på et job indenfor luftfart begyndte Cross – som har erfaring indenfor kampsport – at lave stunts til film og endte med i stedet at fokusere på skuespil. Han studerede på Breck Academy i Vancouver og blev hyret til The International Rescue, en spillefilm filmet i Kina, Vietnam og Burma. Han har arbejdet som skuespiller lige siden.

Cross har spillet gæsteroller i serier som X-Files, Sliders, Stargate SG-1, Highlander, Relic Hunter, The 4400 og Star Trek: Enterprise. Han medvirkede også ofte i sci-fi serien First Wave og har medvirket i The Chronicles of Riddick, X-Men 2, Ballistic: Ecks vs. Sever, Beautiful Joe og Oliver Stones World Trade Center.

Han spillede også agent Curtis Manning i 24 Timer. Hans rolle begyndte i starten af seriens fjerde sæson i 2005 og blev senere en fast rolle.

Han bor i øjeblikket i Los Angeles.

Eksternt henvisninger redigér

 Spire
Denne canadiske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 
 Spire
Denne biografi om en canadier er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.