Content deleted Content added
Krabat (diskussion | bidrag)
→‎Auto-hentning af udgivelser oa.: svar til Krabat - forkert person - men....
Linje 303:
 
Og hvis det er muligt, om det er noget du magter? Venlig hilsen, kenneth krabat --[[Bruger:Krabat|Krabat]] ([[Brugerdiskussion:Krabat|diskussion]]) 12. aug 2019, 14:22 (CEST)
: Det er ikke ''Bruger:InsaneHacker'', men mig har tilrettelagt det for film og lidt på nogle de andre emneområder. Det bygger på registrering i vores søsterdatabase Wikidata og de fleste registreringer er sket via manuel match af personer og film. Enkelte titler er sket automatik. Men det er undtagelser. Og der er oprettet en rette egenskaber for de enkelte databaser, som et modul på den danske Wikipedia håndtere og som er indsat på de relevante artikler via en skabelon.
: For at kunne oprette en egenskab skal kilden være eget til det. Dvs der være en veldefineret url. Og her kommer problemerne.
:* Der kommer på et tidspunkt links til bibliotek.dk - personer med autoritetsdata, som registret på bibliotek.dk, vil få det link, da de også del af [[Virtual International Authority File|VIAF]], som vi allerede bruger. Det er forberedt. Men [[Dansk BiblioteksCenter|DBC]] er ikke klar til det endnu. Vi har kontakt med dem om det.
:* danskforfatterleksikon.dk og litteraturpriser.dk ser ud at være samme mand bag det. Det er ikke direkte en database bag. Men det bør undersøges hvordan det kan håndteres. Indholdsmæssigt er den ret god. Men den er ikke oplagt teknisk - der skal være en stabil url.
:* kunst.dk - jeg har ikke kunne finde noget på det, som kan bruges direkte i Wikidata sammenhæng.
: Det er lidt op ad bakke på litteratur udover biblioteksdatabaserne, mens film - der er et hav af gode databaser. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 12. aug 2019, 16:35 (CEST)