Content deleted Content added
→‎Nationaltsindet: Underlig passiv-aggressiv kommentar (hvad har mit brugernavn fx med sagen at gøre?). Det var dig, der rettede fra standardformen til den i parentes, derfor retter jeg selvfølgelig tilbage. Alt i alt helt unødvendigt at efterlade en besked på min side for sådan noget
Moj1948 (diskussion | bidrag)
Linje 313:
[[Bruger:Hchristophersen|Hans Christophersen]] ([[Brugerdiskussion:Hchristophersen|diskussion]]) 13. jul 2019, 23:20 (CEST)
:Underlig passiv-aggressiv kommentar (hvad har mit brugernavn fx med sagen at gøre?). Det var dig, der rettede fra standardformen til den i parentes, derfor retter jeg selvfølgelig tilbage. Alt i alt helt unødvendigt at efterlade en besked på min side for sådan noget.--[[Bruger:Batmacumba|Batmacumba]] ([[Brugerdiskussion:Batmacumba|diskussion]]) 13. jul 2019, 23:38 (CEST)
 
== Jens Tage Nielsen ==
 
Det er lidt af en stramning, at du uden videre har slettet oplysningen om, at Jens Tage blev cand.merc. i 1974 (som jeg havde sat ind i artiklen) alene på grundlag om en formodning om usandsynlighed.
 
Det bliver ikke bedre af, at din formodning er forkert, og at oplysningen om kandidateksamen er helt korrekt: Jeg vil derfor opfordre dig til at sætte den ind i artiklen igen.
 
I dit rene gætteri er du blevet ledt på vildspor af oplysningen (som en anden har indsat) om, at Jens Tage læste filosofi i 1973, hvilket ikke er korrekt. Han begyndte først at læse filosofi (og musik) i 1981 efter at have forladt SBD.
 
I øvrigt forekommer det mig, at en oplysning om kandidateksamen er mere relevant end oplysninger om, hvad man har læst/studeret. --Mogens Jørgensen 4. nov 2019, 13:57 (CET)