Wikipedia:Teknisk forum: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 508:
:::: {{ping|Nico}} Det tager noget tid før opdateringer i [[OpenStreetMap]] står igennem hos os. Det vi ser er en kopi fra OSM, som [[Wikimedia]] kopiere over til vores egne maskiner og de ændringer, som vi venter på, skal rettes på OpenStreetMap.
:::: {{ping|Hjart}} [[MediaWiki]] er det software vi kører på og ikke navnet på organisationen, som i kort form kaldes [[Wikimedia]]. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 9. mar 2020, 10:01 (CET)
 
== Visual Editor kan ikke gemme på M/S Scandinavian Star ==
 
Jeg prøvede at redigere noget på siden [[M/S Scandinavian Star]] med VisualEditor, men hverken knappen "Offentliggør ændringer..." eller "Wikikode" (skift til Wikikode) fungerer. Der sker simpelthen ingenting, når jeg trykker på dem. Jeg kan godt redigere og gemme wikikode, når jeg vælger at redigere wikikode fra starten af, men hvis jeg er startet med VisualEditor kan jeg hverken gemme eller skifte til redigering af Wikikode. Hvad der er endnu mere mærkeligt er, at jeg godt kan redigere andre sider; jeg prøvede med [[Nærum]], og det gik fint, og "Offentliggør ændringer..." virkede fint.
 
Jeg tænkte først at det kunne være skråstregen, der jo også optræder i URL'en, som er https://da.wikipedia.org/wiki/M/S_Scandinavian_Star?veaction=edit. URL'en starter jo med https://da.wikipedia.org/wiki/M/, hvor "S_Scandinavian_Star" så bliver en slags underside til siden "M". Men det stemmer ikke så godt med, at der ingen problemer er på siden [[OS/2]].
 
Jeg har prøvet i forskellige browsere (Chrome, Firefox, Edge, Opera) med og uden login og med og uden udvidelser, med samme resultat.
 
Har andre samme problem (det regner jeg med, siden det ikke virker i nogen af mine browsere), og er der nogen, der kan gennemskue, hvad der kan være galt?
 
--[[Bruger:Jhertel|Jhertel]] ([[Brugerdiskussion:Jhertel|diskussion]]) 21. mar 2020, 14:00 (CET)