Wikipedia:Sletningsforslag/Adam Thulin: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Sletningsforslag
 
Slet.
Linje 2:
[[Adam Thulin]] er en dansk fotograf. En IP-bruger har oprettet og Rmir2 har sat spørgsmål ved notabilteten. [[Bruger:Kjeldjoh]] har udvidet artiklen lidt. Han har medvirket til en del ting ifølge [https://www.imdb.com/name/nm1466388/ imdb], én ting på [https://danskefilm.dk/kredits.php?id=29311 danskefilm] og fire ting på [https://www.dfi.dk/en/viden-om-film/filmdatabasen/person/adam-thulin dfi]. Han ejer et [https://www.procam-film.com/ filmselskab]. Der er link til artiklen fra [[Lad de døde hvile]].
*{{ss}} - Jeg er lidt i tvivl men hælder til slet. Han har bidraget til relativt få ting, så måske om nogle år, når han har bidraget til flere produktinoer. Jeg er dog åben for modargumenter, for artiklen er ikke reklamerende, men blot meget kort. [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 25. jun 2020, 10:07 (CEST)
* {{sSlet}} - Jeg mener at der endnu er for lidt han har medvirket til.--[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 26. jun 2020, 08:15 (CEST)