Wikipedia:Sletningsforslag/To Gents: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Sletningsforslag
 
No edit summary
Linje 1:
[[To Gents]] er et dansk destilleri. Den er oprettet af [[Bruger:Whynot1241]], og [[Bruger:Nico]] har med rette været forbi med {{vis|reklame}}. Det er et famileselskab, med en [https://togents.dk/ hjemmeside]. Der er anmeldelser et par steder som [https://www.romhatten.dk/anmeldelser/to-gents-redrum/ romhatten] og [https://rumratings.com/brands/6007-to-gents-redrum rumratings.com]. Deres produkter sælges på bl.a. [https://www.whisky.dk/shop/to-gents-rom-1130c1.html whisky.dk]. Der er omtale på [https://mandekogebogen.dk/dansk-romfirma-to-gents-vil-aendre-folks-opfattelse-af-hvordan-rom-kan-smage.367.html mandekogebogen.dk], og de har lavet [https://billetto.dk/e/to-gents-rom-likor-smagning-billetter-299708 smagninger]. Der er opslag på [https://www.proff.dk/firma/to-gents-ivs/sm%C3%B8rum/drikkevarer/GV1CQTI10MP/ proff.dk], men intet om antal ansatte. Omsætningen er langt under niveau for automaisk notabilitet. De har dog vundet [https://berlininternationalspiritscompetition.com/2019-winners/ en pris i Tyskland]. [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 14. jun 2020, 20:32 (CEST)
*{{ss}} - deres produkter er sikkert gode nok, men jeg mener ikke, at de har gjort sig bemærket nok til en artikel. Der er ikke mange destillerier i Danmark, men om det er destilleri eller en skotøjsforretning, som kun sælger træsko i str 45 eller derover, gør ikke forskel. [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 14. jun 2020, 20:32 (CEST)
*{{Kommentar}} - Synes de er notable. Men artiklen har et pænt element af POV.--[[Bruger:Honymand|Honymand]] ([[Brugerdiskussion:Honymand|diskussion]]) 2. jul 2020, 10:07 (CEST)