Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Appel om ophævelse fra Rosenquist: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
kommentar - han har igen skrevet til mig...
Tag: 2017-kilderedigering
Linje 47:
:* {{kommentar}} - Enig, Rosenquist har forspildt alle chancer herfra og til universets varmedød. Der er ingen, der gider høre mere fra ham og han skal bare ignoreres. Mvh [[Bruger:KnudW|KnudW]] ([[Brugerdiskussion:KnudW|diskussion]]) 21. jul 2020, 12:30 (CEST)
* {{kommentar}} - Han har skrevet til mig igen med stadig indledningen "Kære filistrøse kulturarvsforræder". Han klager over, at han er frataget skriveadgang. Og jeg har svaret han, at han har misbrugt sin skriveadgang. Den er muligvis er den også kommet til andre, som han har email-adresse på. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 22. jul 2020, 10:05 (CEST)
* {{kommentar}} -Jeg var ikke administrator, da afstemningen om bandlysning blev foretaget, og jeg har ikke tidligere set på sagen. Men med baggrund i brugerens defensorat og kommentarerne hertil, vurderer jeg, at der ikke er noget grundlag for at ophæve bandlysningen. Defensoratet viser ikke nogen egentlig vilje til at rette sig ind efter fællesskabets normer og politikker og da brugeren tillige i sine kommentarer ovenfor fastholder "sin ret", kan jeg ikke finde tegn på, at brugeren fortryder sin adfærd dengang. Derfor:
::* {{støtter ikke}} -[[Bruger:Ramloser|Ramloser]] ([[Brugerdiskussion:Ramloser|diskussion]]) 23. jul 2020, 18:09 (CEST)