Diskussion:Johan Sebastian Welhaven: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Afskrift fra Salmonsens Konversationsleksikon
Linje 2:
== Afskrift fra Salmonsens Konversationsleksikon ==
{{Ping|Nordfra}} Tak for dit bidrag med at forbedre denne artikel, men undlad at fjerne {{vis|Salmonsens}}, før end afskriften er fjernet. I et tilfældigt sted i artiklen står der: "En stærk personlig følelse ligger til grund for de fleste digte; men samtidig har Welhaven en blyhed, som lader ham gemme bort det personlige, så at det ikke altid er let at se." Dette er afskrift fra [http://runeberg.org/salmonsen/2/24/0712.html Salmonsen] hvor der står: "En stærk personlig Følelse ligger til Grund for de fleste Digte; men samtidig har W. en Blyhed, som lader ham gemme bort det personlige, saa at det ikke altid er let at se."--[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 7. apr 2021, 13:25 (CEST)
::Tak for tipset. Flere afsnit havde jeg slet ikke kræfter til at gennemgå i første omgang...Det var dog en helt uventet uleksikal artikel, Salomonsen dér har præsenteret, såsom: ''Hans kritik af personer og forhold var hensynsløs. Men når så stormbygen var over, kunde alt igen som i de norske fjorde ligge med sol over vand, over li og løv.'' Den sidste sætning hører da ingen steder hjemme i et leksikon?
::Så flere afsnit hoppede jeg buk over i denne omgang (så sådan set kan de ikke kaldes afskrift). Uanset står der jo [[Kategorier: Salomonsen]], så Salomonsen er jo heller ikke frataget æren. Mvh --[[Bruger:Nordfra|Nordfra]] ([[Brugerdiskussion:Nordfra|diskussion]]) 7. apr 2021, 13:56 (CEST)
Tilbage til siden »Johan Sebastian Welhaven«.