Wikipedia:Sletningsforslag/Kaare Johan Peter Stolt: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
slet - hvis det vurderes som i konflikt med de formulerede regler, bør sagen nok føre til en klargørelse heraf
Sammenskriv.
Linje 6:
::Det er jeg ikke enig i. DKP's ungdomsorganisation har alle dage (indtil 1990) været DKU. Det var i perioden indtil 1990, at DKP havde været repræsenteret i folketinget. Herefter blev DKP omorganiseret og (med)etablerede Enhedslisten, der i dag er den parlamentariske platform for DKP. Ungdomsorgnisationen er oprettet i 2009 og således længe efter, at DKP har spillet en selvstændig parlamentarisk rolle i eget regi. Ungkommunisterne er relevante at have en artikel om, men jeg mener ikke, at den nuværende formand kan "piggy back'e" på DKU's notabilitet. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 24. maj 2021, 21:02 (CEST)
* {{ss}} - Jeg mener, at sund fornuft vil tilsige, at formandskab for den ret perifere ungdomsorganisation ikke bør give automatisk notabilitet. Jeg anerkender, at formuleringen af reglerne om automatisk notabilitet godt kan læses, som [[Bruger:Thomas Vedelsbøl|Thomas Vedelsbøl]] gør opmærksom på; men i så fald mener jeg, at formuleringen er så uheldig, at den bør laves om. Ungdomspolitikere er en kategori, der er meget udsat for tætpå-oprettelser, og jeg synes, det er en naturlig konsekvens deraf, at man bør være relativt restriktiv mht., hvor man sætter grænsen (og fortolker de gældende afgrænsninger) for automatisk notabilitet. [[Bruger:Økonom|Økonom]] ([[Brugerdiskussion:Økonom|diskussion]]) 25. maj 2021, 08:48 (CEST)
* {{sSammenskriv}} til [[Ungkommunisterne]]. Jeg mener ikke at han som formand i ungdomsorganisationen er selvstændig notabel, men et redirect til organisationen vil være passende.--[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 25. maj 2021, 14:00 (CEST)