Hjælp:Wikificering: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Tags: Tilbagerullet OBS: Ny bruger fjerner mere end 500 bytes i Hjælp-navnerum
m Gendannelse til seneste version ved EPO, fjerner ændringer fra 85.191.224.23 (diskussion | bidrag)
Tag: Tilbagerulning
 
Linje 4:
 
== Formatering ==
 
For opsætning kan det f.eks. handle om at skabe interne links mellem artikler ved at sætte <nowiki>[[ og ]]</nowiki> omkring ordene. Dermed kan læseren nemt klikke sig videre til den pågældende artikel og få en forklaring eller beskrivelse af begrebet. Det følgende eksempel er taget fra artiklen om [[Riga]]:
 
;Uformateret
 
Floden Daugava går gennem byen, som har tre hoveddele: Den gamle bydel, centrum på østbredden og Pardaugava på vestbredden. I den gamle bydel og centrum ligger mange bygninger i Art Nouveau-stil, og den gamle bydel rummer tillige mange bygninger fra middelalderen. Byen er relativt flad, og over tagene rager spirene på de mange kirker, samt det 368,5 meter høje tv-tårn, der er den højeste konstruktion i byen og det tredjehøjeste tårn i Europa.
 
;Formateret
 
Floden [[Daugava]] går gennem byen, som har tre hoveddele: Den [[Vecrīga|gamle bydel]], centrum på østbredden og Pardaugava på vestbredden. I den gamle bydel og centrum ligger mange bygninger i [[Jugendstil|Art Nouveau]]-stil, og den gamle bydel rummer tillige mange bygninger fra [[middelalderen]]. Byen er relativt flad, og over tagene rager [[Spir (bygningsdel)|spirene]] på de mange [[Kirke (bygning)|kirker]], samt det 368,5 [[meter]] høje [[Radio- og tv-tårnet i Riga|tv-tårn]], der er den højeste konstruktion i byen og det tredjehøjeste [[tårn]] i [[Europa]].
 
== Sprog ==