Content deleted Content added
Wegge (diskussion | bidrag)
m →‎Wikikette: Til Danielle
Linje 162:
:Kære [[Bruger:Danielle|Danielle]] der står i wikikette at man skal svare på spørgsmål. Din kære mand har beskyldt mig for noget jeg ikke har gjort og talt nedladende, men nægter at berigtige. Tror stadig han har autoritet til at belære mig. Hvad synes du jeg skal kalde ham... ? Du har ikke 'fulgt med i min sag'... men ikke desto mindre synes du det er mig der er for langt ude. Fint flot--[[Bruger:Bojak|Bojak]] 24. mar 2008, 00:00 (CET)
::Sikke du kan henvise til wikikette. Der står også: ''Vær høflig'', ''Vær en behagelig og omgængelig med-forfatter'' og ''Tilgiv og glem uoverensstemmelser'', det vil jeg så gerne opfordre dig til. Jeg opfordrer så Wegge til at svare dig på det spørgsmål du tilsyneladende har stillet ham, men som er gået hen over hovedet på ham. Så kan det måske være at vi kan komme tilbage til det væsentlige, nemlig skrive en encyclopædi? Dette er mit sidste ord i denne sag. [[Bruger:Danielle|-- Danielle]] 24. mar 2008, 08:45 (CET)
::: Det vil være ulig meget nemmere, hvis Bojak ville indse at han ikke har krav på at få ret, bare fordi han kræver det. Det der er sagens kerne, er at Bojak lægger mig ord i munden efter en tastaturmæssig fortalelse, som jeg korrifgerer i første øjeblik jeg bliver klar over den. Alle er i stand til at indse hvad jeg mente, men Bojak mener at det her er en klub for pedanter. Derfor kræver han at jeg giver ham ret i noget der er usandt. Det kan jeg af gode grunde ikke gøre. Da det ikke lader til at være muligt at føre en konversation med ham, har jeg indtil nu undladt at svare. Det vil jeg også gøre fremover. -- [[Bruger:Wegge | Anders Wegge Jakobsen]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 24. mar 2008, 08:50 (CET)