Grey Goose: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
mNo edit summary
No edit summary
Linje 1:
'''Grey Goose''' er en kvalitets [[vodka]], som er produceret i [[Frankring]]. Den er ikke så udbredt i [[Danmark]], men kan købes over diverse [[netshops]]. (Prisen[[Pris]]en svinger, men godt 400,- pr. 1L flaske). Den[[Drik]]ken har en ren og mild [[smag]].
 
== Grey Goose i litteraturen ==
'''Grey Goose''' er blevet nævnt i flere sangtekster. Som [[Nik & Jay]] bl.a. skriver: ''"Jeg er tipsy, men ikke fuld, så hæld lidt ''Grey Goose'' i min [[Red Bull]]"''. Derudover har [[T.I]], [[Flo-Rida]], [[Young]] Jeezy og mange andre kunstnere[[kunstner]]e også nævnt netop denne vodka.
 
{{maddrikstub}}
'''Grey Goose''' er en kvalitets vodka, som er produceret i Frankring. Den er ikke så udbredt i Danmark, men kan købes over diverse netshops. (Prisen svinger, men godt 400,- pr. 1L flaske). Den har en ren og mild smag.
 
[[Kategori:Spirituosa]]
'''Grey Goose''' er blevet nævnt i flere sangtekster. Som [[Nik & Jay]] bl.a. skriver: "Jeg er tipsy, men ikke fuld, så hæld lidt ''Grey Goose'' i min Red Bull". Derudover har T.I, Flo-Rida, Young Jeezy og mange andre kunstnere også nævnt netop denne vodka.