Virkelighed: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved Xqbot, fjerner ændringer fra Farlige (diskussion | bidrag)
Linje 3:
 
Gennem hele menneskehedens historie har man diskuteret, hvad der er virkeligt: er det det, som vore sanser fortæller os, eller er der en virkelighed bag det oplevede? I den europæiske filosofi bliver problemet formuleret for første gang i [[Platon]]s [[hulelignelse]].
 
 
== Kult ==
Virkeligheden har udviklet sig til et populært begreb, der giver udtryk for en hvis mental tilstand. Kulten er især ubredt blandt unge mennesker, her ses det at personer udfordre deres tankevirksomhed på filosofisk plan, denne gruppe mennesker beskæftiger sig hovedsagligt med samfundsspørgsmål, etik og strafudmåling.
Beskæftigelse med virkeligheden har tendens til at fører til stærkt brug af cannabinoider, hvilket efter sigende bliver brugt som del i en virkeligheds udøveres daglig liv pga. den både tanke- frigørende og hæmmende effekt. Derudover resultere kombinationen af virkelighedsdyrkning og den konstante påvirkelse af cannabinoider ofte i at individet vil blive anset som værende dagdrømmer, og i nogen tilfælde stærkt uduelig.
 
== Se også ==
*[[Rød Aalborg]], [[Epistemologi]], [[Filosofi]], [[Hyperrealitet]], [[Kynisme]], [[Livssyn]], [[Logik]], [[Naivitet]], [[Ontologi]], [[Overfladiskhed]], [[Psykose]], [[Religion]], [[Simuleret virkelighed]], [[Uvirkelighed]], [[Virtual reality]] og [[Vrangforestilling]].
 
[[Kategori:Erkendelsesteori]]