Naruto: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Fjernet endnu en omgang maskinskrivning.
Linje 294:
 
==== De 5 Kages Møde-akt ====
{{Tomt afsnit}}
 
Mens den udmattede Naruto vendte tilbage til landsbyen, fandt Kakashi ham og bar ham tilbage. Han blev mødt af hele landsbyen, og fejres som en helt. Kort tid efter, hørte han, at Tsunade var blevet efterladt i koma som en følge af at beskytte landsbyboerne fra Pain. Sakura prøvede at muntre ham op, men hendes indsats blev afbrudt af nyheden om, at Danzō Shimura har afløst Tsunade som Hokage og har besluttet, at Sasuke skal udføres som en forræder mod landsbyen. Naruto og Sakura udspurgt Sai om Danzō, i håb om at lære, hvordan de kan ændre hans sind, men Sai var ude af stand til. Deres spørgsmål fik opmærksomhed af to Kumo-nin, Karui og Omoi. De fortalte Naruto og Sakura om Sasuke's arbejde med Akatsuki og forlangte oplysninger, der kan være nyttige i at dræbe ham. At spare Sakura fra at hjælpe dem, gik Naruto frivilligt, men i sidste ende kunne han ikke få sig selv til at sælge ud Sasuke. Han tilbød at give Kumo-nin at tage deres vrede ud på ham ved at slå ham op, og de gladeligt imod, før de blev stoppet af Sai.
 
Mens Naruto er kommet sig af sin kvæstelser, han spurgte Yamato og Kakashi at tage ham til delstaten of Iron, så han kunne bede den fjerde Raikage at tilgive Sasuke. Yamato og Kakashi aftalt, men da de ankom, og talte med Raikage afslog Raikage hans anmodning og skældte Naruto for stående op til en forbryder. Naruto gik til en lokal kro at overveje, hvad man skal gøre næste, hvor han blev snart konfronteret med Madara Uchiha, der spurgte, hvordan han kunne få Nagato til at ændre hans sind. Naruto ignorerede spørgsmålet og spurgte Madara om hans planer med Sasuke. Madara fortalte ham om Sage af de seks Kurver, Uchiha klanen, og sandheden om den Uchiha klanen massakre, som alle nu kørte Sasuke langs en sti hævn. Naruto insisterede på, at at han stadig kan komme igennem til Sasuke, men Madara lo og venstre, siger, at Naruto og Sasuke er skæbnesvangre at kæmpe igen.
Naruto begyndte at praktisere med Sage Mode, i håb om at udvide rækkevidden af ​​sine sensoriske evner og dermed finde Sasuke. Sakura afbrød ham, der kommer til delstaten of Iron til at tale med ham. Hun fortalte ham, at hun elskede ham, og hun ikke længere havde nogen følelser for Sasuke. Naruto dog ikke tro hende, og sagde, at hun lyver for sig selv. Vrede over det, insisterede Sakura hun talte sandt, og at han derfor ikke behøver at opfylde hans tidligere løfte om at bringe Sasuke hjem. Naruto sagde hans handlinger ikke havde noget at gøre med det løfte, og at han bare ønskede at spare Sasuke, vælger ikke at afsløre, hvad Madara havde sagt om Uchiha klanen. Sakura derefter til venstre med de andre, siger hun gik hjem.
 
En af Sai's blæk kloner senere nærmede Naruto, fortæller ham, Kakashi, og Yamato om Sakura og resten af ​​Konoha 11's beslutning om at dræbe Sasuke at forhindre ham i deltagelse Konoha i en anden krig, og nævnte også, at Sakura var mest sandsynligt stadig forelsket med Sasuke og ønskede at være den, at stoppe ham fra at synke noget lavere. Gaara syntes også, som fortalte dem om den fjerde Shinobi verdenskrig og beslutningen om at beskytte Naruto fra Akatsuki. Gaara bønfaldt Naruto at tænke på alle de mennesker, der vil kæmpe for folk som Sasuke på hans vegne, og som Sasuke's ven, til at gøre hvad der var bedst givet sine handlinger. Når Gaara venstre, Naruto fandt, hvad alle havde fortalt ham og begyndte at hyperventilere. Han besvimede og da han vågnede, opdagede han, fra Yamato at Kakashi var gået til at stoppe Sakura og beskæftige sig med Sasuke.
 
 
Ved hjælp af en skygge klon som en vildledning, Naruto flygtede fra Yamato og forfulgte Kakashi bruge sin Sage Mode til at følge dennes chakra. Han ankom lige i tide til at redde Sakura fra at blive dræbt af Sasuke. Naruto gjorde et sidste forsøg på at argumentere med sin tidligere ven, sympatisere med sin smerte og erkendelse Itachi's offer. Men, Sasuke var urokkelig, og gjorde hans vilje til at ødelægge Konoha klar. Chokeret over dybet af hans had, Kakashi besluttet at dræbe Sasuke, men blev stoppet af Naruto, som i stedet kæmpede Sasuke hoved, matchende hans Rasengan med dennes Chidori. Både overlevede sammenstødet, med Madara og Zetsu kommer til Sasuke's støtte. Før Sasuke venstre, Naruto bemærkede, at de var begge blevet topklasse ninja, og hvis de nogensinde har kæmpet igen, ville de begge dø. Han alligevel accepteret et sådant resultat, da det ville i hvert fald sætte ham i stand til at påtage sig Sasuke's had alene. Som svar, erklærede Sasuke at han ikke havde til hensigt at dø, og lovede at dræbe Naruto først. Han forlod med Madara, og Naruto vendte tilbage til Konoha med sin holdkammerater, idet Karin som en fange.
Ved at vende tilbage til landsbyen, forklarede Naruto situationen til sine venner. Da han insisterede at håndtere Sasuke alene, sagde Neji og Shikamaru det var dumt ikke at afslutte Sasuke da han allerede var svækket af hans kamp mod de andre Kage og Danzō, men Naruto forklarede, at hans nuværende niveau, ville han ikke være i stand til at dræbe Sasuke. Som Shikamaru skældte Naruto for at tage alt dette på sin egen, Naruto afviste dette og ledes ud til Ramen Ichiraku. Sakura indså Naruto skjulte noget dog, at huske, hvad han sagde til Sasuke direkte.
 
==== Fængsling af Kyubien-akt ====