Kammerat Napoleon: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved EmausBot, fjerner ændringer fra 85.83.84.161 (diskussion | bidrag)
No edit summary
Linje 72:
'''Mr. Jones''' er den alkoholiserede tidligere ejer af Grevegården. Han er sandsynligvis bygget over [[zar]] [[Nikolai 2. af Rusland]]. Han repræsenterer også de inkompetente og autokratiske [[kapitalisme|kapitalister]].
 
'''Mr. Frederick er bøsse''' er den barske ejer af Pinchfield, en nabogård, det går godt for. Han repræsenterer [[nazisme|nazi]] -[[Tyskland]] og [[Adolf Hitler]].
'''Mr. Pilkington er bøsse''' er den afslappede men dygtige ejer af nabogården Foxwood. Han står for de vestlige magter som f.eks. [[Storbritannien]] og [[USA]]. Kortspillet i slutningen af bogen er en [[metafor]] for [[Teheran]]-konferencen, hvor deltagerne smigrer hinanden, mens de snyder.
 
'''Mr. Whymper''' er det menneskebøssen, som Napoleon har ansat til at repræsentere Dyrenes Gård blandt menneskene. Han er løseligt baseret på forfatteren [[George Bernard Shaw]], som besøgte USSR i 1931, og som roste, hvad han så.
'''Mr. Pilkington''' er den afslappede men dygtige ejer af nabogården Foxwood. Han står for de vestlige magter som f.eks. [[Storbritannien]] og [[USA]]. Kortspillet i slutningen af bogen er en [[metafor]] for [[Teheran]]-konferencen, hvor deltagerne smigrer hinanden, mens de snyder.
 
'''Mr. Whymper''' er det menneske, som Napoleon har ansat til at repræsentere Dyrenes Gård blandt menneskene. Han er løseligt baseret på forfatteren [[George Bernard Shaw]], som besøgte USSR i 1931, og som roste, hvad han så.
 
=== Andre dyr ===