Storbyens små oaser: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 22:
|Diverse =
}}
'''''Storbyens små oaser''''' er navnet på [[C.V. Jørgensen]]s tredje studiealbum, som udkom på LP i [[1977]] på pladeselskabet [[Metronome]]. Pladen blev indspillet i det dengang relativt nye [[Sweet Silence Studio]] med [[Nils Henriksen]] som producer<ref>Martinow, Niels (2007): <i>C. V. Jørgensen - En biografi om den danske rockpoet</i>. København: People's Press, side 80</ref>. Den er som den første af C. V. Jørgensens plader indspillet med en gruppe bestående af [[Ivan Horn]], guitar, [[Erik Falck]], bas og [[René Wulff]], trommer (ofte omtalt som "Det Ganske Lille Band" efter en af sangene på pladen). Desuden medvirker [[Per Wium]], der var en af musikerne på [[T-Shirts, Terylenebukser Og Gummisko|C. V. Jørgensens forrige album]].
'''''Storbyens små oaser''''' er navnet på [[C.V. Jørgensen]]s tredje studiealbum, som udkom på LP i [[1977]] på pladeselskabet [[Metronome]].
 
Albummet var et kommercielt gennembrud for C. V. Jørgensen. Sange som "Entertaineren" og "Bellevue" har med tiden fået status som danske rockklassikere.
 
== Numre ==