Carlos Sastre: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
mNo edit summary
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
Linje 23:
Han skrev sin første professionelle kontrakt i 1997 med den spanske hold [[ONCE]]. I sine fem år hos ONCE arbejdede han hovedsageligt som [[hjælperytter]] og havde selv kun få sejre, selvom han viste sin styrke som en god bjergrytter ved en række gode resultater, navnlig sejren i [[bjergkonkurrence]]n i [[Vuelta a España]] i 2000.
 
I 2002 skiftede han til det [[Danmark|danske]] hold [[Team CSC]], hvor han var kaptajn i Vuelta a España og, indtil 2005, havde en fri rolle i Tour de France. Dette førte til, at han vandt 13. etape i [[Tour de France 2003]] - i øvrigt med en sut i munden, som en hilsen til sin nyfødte datter. Sastre sluttede 2:32 minutter før holdkaptajn [[Tyler Hamilton]] på etapen.
 
Før 2004 sæsonen trænede Carlos Sastre og holdkammeraten [[Ivan Basso]] voldsomt for at forbedre deres enkeltstarter, hvilket skulle gøre dem til mere alsidige ryttere. Sastre fortsatte med at forbedre sine individuelle præstationer, og blev nummer 6 i Vueltaen i 2004, såvel som nummer 8 i [[Tour de France 2004]]. I [[Tour de France 2005]] var han hjælperytter for Ivan Basso, og sluttede som nummer 21 i klassementet.