Denne brugerkonto er en robot kontrolleret af MGA73 (diskussion).
Det er ikke en sokkedukke, men en automatisk eller halvautomatisk konto, der bruges til at lave gentagne rettelser, der ville være ekstremt trættende at lave manuelt.
Administratorer: Hvis denne robot ikke virker korrekt eller gør skade, bør den blokeres. Ikke-administratorer kan rapportere problematiske robotter på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance.

Hvad kan botten? redigér

Botten kan bruges til at ændre eller fjerne skabeloner, flytte, fjerne eller tilføje kategorier. Det kan fx bruges til at kategorisere ud fra stubbe eller skabeloner og omvendt (dvs. rette stubbe så de passer til kategorien). Botten kan også bruges til "søg og erstat" hvis der skal foretages en del ensartede ændringer. Derudover foretager botten automatisk en række "kosmetiske" ændringer når den alligevel ændrer en side. Det drejer sig fx om at sortere iw'erne og skrive kategorier med stort begyndelsesbogstav. Det er lettere end at gøre det manuelt. Den kan også flytte en større mængde billeder til commons. Hvis du vil have flyttet noget er du velkommen til at kontakte mig eller skrive på Wikipedia:Botformidlingen.

Mange hilsner

MGA73

Botten er også aktiv et par andre steder:

Dens kollega MGA73bot2 er aktiv på commons: