The Tall Ships' Races: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>; kosmetiske ændringer
Linje 1:
[[Fil:Tallships aarhus.jpg|thumb|Tæt trafik i Århus havn 5. juli 2007]]
'''The [[Tall ship|Tall ShipShips]]s' Races''' er en international langdistancekapsejlads for store [[sejlskib]]e. Den har været arrangeret siden [[1956]]. Den var tidligere kendt som '''Cutty Sark Tall Ships' Races'''. Sejladsen blev tidligere, i perioden [[1973]] til [[2003]], sponsoreret af firmaet bag ''Cutty Sark Scotch Whisky'', der havde ''[[Cutty Sark]]'' som varemærke. Sejladsen bliver nu støttet af byen, provinsen og havnen i [[Antwerpen]].
 
Sejladsen arrangeres af ''Sail Training International'' og holdes hvert år i [[Europa|europæiske]] farvand og består af to etaper på flere hundrede [[sømil]].
 
''The Tall Ships' Races - Baltic 2007'' afvikledes i [[Østersøen]] fra [[5. juli]] til [[7. august]] og med [[Århus]], [[Kotka]], [[Stockholm]] og [[Stettin]] som start- og sluthavne for de tre etaper. Der var samtidig en sejlads i [[Middelhavet]] med anløb af blandt andet [[Alicante]] og [[Genova]].
 
I [[2008]] vil [[Måløy]] ([[Vågsøy]] kommune i [[Sogn og Fjordane]] fylke i [[Norge]])(1.-4. august) og [[Bergen]] (9.-12. august) være to havne i den nordlige sejlads som også vil inkludere [[Liverpool]] og [[Den Helder]].