Social-, Bolig- og Ældreministeriet: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Dannebrog Spy flyttede siden Social- og Integrationsministeriet til Social-, Børne- og Integrationsministeriet: Nyt navn efter regeringsrokaden
m præcision af seneste omlægning
Linje 8:
[[Arbejdsministeriet]] blev udskilt fra Socialministeriet, men ministerierne blev atter slået sammen i 1945-1947 og 1950-1953, og havde helt frem til 1980'erne adresse samme sted.
 
I [[2007]] blev Socialministeriet nedlagt, og socialpolitikken blev overført til [[Velfærdsministeriet]], der i 2009 skiftede navn til [[Indenrigs- og Socialministeriet]]. Socialministeriet blev genoprettet som et selvstændigt ministerium i 2010. I 2011 skiftede det navn til Social- og Integrationsministeriet og i 2013 til det nuværende Social-, Børne- og Integrationsministeriet. I forbindelse med navneskiftet i 2013 overførtes ressortansvaret for dagtilbud til børn i førskolealderen (0-6 år) fra det tidligere [[Børne- og Undervisningsministeriet]], nu Undervisningsministeriet, samt sager vedrørende socialøkonomiske virksomheder fra [[Erhvervs- og Vækstministeriet]] til Social-, Børne- og Integrationsministeriet.
 
== Styrelser, råd, nævn og selvejende instituioner ==