Teater Katapult: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
geo data opdateret
No edit summary
Linje 2:
[[Fil:Teater Katapult Aarhus front.JPG|thumb|Billede af den tidligere placering af Teater Katapult i Aarhus i Rosengade]]
 
'''Teater Katapult''' blev stiftet af Torben Dahl i 1995, og var fra starten et kontroversielt alternativ til de øvrige scener i Aarhus. Det blev i 2002 indlemmet i Byens Åbne Scene og havde til huse i Rosensgade 11. Samtidig oprettede Katapult en ”Dramatisk Fertilitetsklinik”, der skabte en stærkere base for teatret specialisering indenfor fødselsdhjælp for ny dansk dramatik.
'''Teater Katapult''' er et teater med egen scene placeret på kulturcentret Godsbanen i [[Aarhus]]. Teatret har tidligere været beliggende i Rosengade i [[Aarhus]].
 
Det skete under mottoet ”Risiko for kulturchok”, og mange af deres forestillinger har været debatskabende, heriblandt Christian Lollikes ”Dom over skrig” fra 2004 og ”Manifest 2083” i 2012. På teatrets ”Dramatikerlab” optages og udklækkes nye dramatiske talenter.
 
I 2004 modtog Teater Katapult [[Danske Teaterjournalister]]s Initiativpris.
 
'''I 2012 flyttede Teater Katapult''' erud et teaterGodsbanen medi egenSkovgårdsgade, sceneAarhus´ placeretkulturelle smeltedigle kulturcentretfor Godsbanenkunst og kreativitet. i [[Aarhus]]. Teatret har tidligere været beliggende i Rosengade i [[Aarhus]].
 
 
[[Kategori:Teatre i Aarhus]]