Content deleted Content added
Uddybning
Linje 11:
::Jeg kan ikke slippe tanken om, at du har tætte forbindelser til AFJ - hvad er dit svar til dette? Hvis min tanke er korrekt, er det ikke så heldigt - se venligst punkt 4 i velkomstlisten herover.
::Og så lige et par praktiske ting: Hvis du svarer her, skal jeg nok se det, når jeg næste gang går på Wikipedia, så det er ikke nødvendigt at skrive på min diskussionsside også (og skriv venligst nederst i dette tilfælde). Desuden er det en konvention, at man rykker en tak ind, når man svarer på en kommentar. Dette gøres med kolon i begyndelsen af afsnittet - en ekstra kolon i forhold til forrige kommentar. Jeg har derfor rykket din kommentar ind. Endelig bruger vi forskellige formatteringer i teksterne, og i en sammenligning mellem den oprindelige og din genskabelse af AFJ-teksten, går du mod stort set alle vore vedtagelser i [[Wikipedia:Stilmanual|stilmanualen]] - i modsætning til den første udgave, der dog heller ikke helt overholdt konventionerne. Det kan naturligvis rettes senere, men hvis du er interesseret i at bidrage videre end bare denne artikel, vil jeg stærkt anbefale dig at orientere dig i denne manual og bruge flere elementer derfra fremover. --[[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] ([[Brugerdiskussion:Amjaabc|diskussion]]) 30. nov 2016, 18:10 (CET)
:::Tusind tak for dine råd. Jeg har genoprettet artiklen fra, da jeg begyndte at ændre. Du har ret i at jeg står for tæt på AFJ, da jeg hjælper ham. Jeg støtter fuldt op om at artiklen skal være kritisk, neutral og ikke selvforherligende, og ser frem til lande artiklen et fornuftigt sted.--[[Bruger:Rhoegh|Rhoegh]] ([[Brugerdiskussion:Rhoegh|diskussion]]) 1. dec 2016, 12:26 (CET)