École de l'Air: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
billede og skriver maskintekst om
Linje 1:
{{Infoboks universitet
|Billede=Cap Ecole Air 2007 07 14.jpg
|Billedtekst= Kasket for kadetter på École de l'Air
|Billede_størrelse =
|Tekst=École de l'Air
Line 9 ⟶ 10:
|Websted= new.ecole-air.fr
}}
'''École de l'Air''' er et [[militærakademi]] og en [[grande école]], der uddanner linje-officerer til Frankrigs luftvåben, [[Armée de l'air]]. École de l'Air er beliggende på flyvevåbnets flyvestation i [[Salon-de-Provence]] i France.
 
Instituttet blev oprettet i [[1933]] og har i dag{{hvornår?}} omkring 500 studerende<ref>[http://www.traditions-air.fr/texte/article_ecole_air_gal_grigaut.htm L’ECOLE DE L’AIR.]</ref>. Det er en militær akademi. Det tog jagerpiloter, ingeniører og teknikere.
'''École de l'Air''' er et fransk [[ingeniør]]-institut tilknyttet ''Conférence des grandes écoles''.
 
== Uddannelser der kan gennemføres ==
Instituttet blev oprettet i [[1933]] og har i dag omkring 500 studerende<ref>[http://www.traditions-air.fr/texte/article_ecole_air_gal_grigaut.htm L’ECOLE DE L’AIR.]</ref>. Det er en militær akademi. Det tog jagerpiloter, ingeniører og teknikere.
 
== Grader tilbydes ==
* Ingeniør ''École de l'Air'' ;
* ''[[Mastère Spécialisé]]'' (i partnerskab med ''[[École nationale de l'aviation civile]]'' og ''[[Institut supérieur de l'aéronautique et de l'espace]]'')<ref>[http://www.enac.fr/en/menu/programmes/advanced-masters/ms-aerospace-project-management MS Aerospace Project Management]</ref> ;