Kenneth Plummer: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
en facebook-post er ikke tilstrækkelig kilde til noget som helst i den retning
Fjerner version 9106267 af TherasTaneel (diskussion)
Linje 17:
 
27. oktober 2010 kom det frem, at Kenneth Plummer forsøgte at "bestikke" forfatteren til bogen "Plummer – summen af kardemommen", [[Kurt Lassen]], ved at udlevere fortrolige oplysninger om sine modkandidater til jobbet, som generaldirektør i 2005, til gengæld for at hans private affærer ikke blev medtaget i bogen og derved offentliggjort. Samtidigt blev han politianmeldt af tidligere borgmester i Hørsholm [[Uffe Thorndahl]]<ref>[http://www.bt.dk/film/plummer-politianmeldt Plummer politianmeldt – Film og TV – BT.dk<!-- Bot genereret titel -->]</ref>, for at have udnyttet sin position som offentlig ansat. Kenneth Plummer trådte tilbage som generaldirektør for DR på baggrund af sagen.
 
== Snyd med kopivare ==
Kenneth plummer er flere gange blevet beskyldt for at stjæle ideer fra danske iværksettere, og få lavet billige kopier af deres produkter.
 
I 2016 beskyldte Anne black Kenneth plummer for at have lavet kopier af hendes keramik, og i 2017 beskyldte Kenneth Tram Kenneth Plummer for at have stjålet hans ide på et nerværksmøde, for efterfølgende at lave en billig kopi som blev solgt i Netto.
 
I mindst en af de to sager har Kenneth Plummer fremstået som en mulig investor i produkteter , hvilket har givet ham fuld tilgang til alle detaljer. Og han har så efterfølgende brukt denne information til at lave en billig kopi uden at betale den korrekte ophavsmand.
 
== Tidligere arbejdsgivere ==
Line 33 ⟶ 40:
 
{{FD|1961|Levende|Plummer, Kenneth}}
https://www.facebook.com/kenneth.tram/posts/10154962217329915
 
{{Erhvervslederstub}}