Brugerdiskussion:Pugilist/Arkiv14: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 208:
Hej Pugilist. Jeg faldt lige over din fine artikel om "[[London Calling]]". Tror du ikke den kunne nomineres til LA? Desværre er kvalitetssystemet vældig trægt for tiden, da det tilsyneladende kun er undertegnede, der kigger på nomineringerne, så vhis jeg nominerer artiklen, vil den hænge længe. Jeg vil derfor foreslå, at du selv nominerer den. Så kunne det jo være, at jeg ville tage stilling til den i en ruf :-D Mvh. [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 12. sep 2018, 12:46 (CEST)
:Tak for besked. Jeg har oprettet forslag til LA-nominering. Så må vi se :-) [[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 12. sep 2018, 17:46 (CEST)
 
== Østers i fustage ==
 
Hej
Du har ændret i teksten for [[fustage]] og indsat et link til Skagen Food, men intet sted på siden beskrives transport eller embalage som "fustage" - kun som en flamingokasse.
Hvis en transportkasse til østers hedder en fustage, så bør der laves en seperat side til dette, da en fustage til drikkevare ser noget anderledes ud.
Tilbage til brugersiden for »Pugilist/Arkiv14«.