Tali Piontek

dansk-israelsk skuespiller, entertainer og tryllekunstner

Tali Piontek (født den 25. september 1975) er en dansk-israelsk skuespiller, entertainer og tryllekunstner.

Tali blev uddannet på teaterskolen Center for Kreativitet og Teater i 2007.  

Med en karriere inden for film, fjernsyn og som underholder har Tali Piontek med sit firma Eventkompagniet, etableret sig som entertainer og danmarks første kvindelige tryllekunster for voksne.

Karriere   redigér

Tali Piontek startede sin karriere som 20 årig hvor hun første gang optrådte med karakteren klovnen Tutu.  

Tali Piontek har præsteret som skuespiller i både film og fjernsyn. Hun har medvirket i filmen "Det stærkeste barn" og TV-showet "Bubbers store Juleshow"  på DR ultra I 2015, samt været tv-vært på "Hitboks" på Kanal København fra 1993 - 1995.

I 90erne var hun TV vært med sit eget Tv-show som kørte i 1,5 år på Kanal København.  

Hun har også medvirket i film, Lavet julekalender med Bubber til DR Ultra og har herudover medvirket i diverse TV shows på DR1, DR2, "Sexy Business" DR3, "Nydelsens hemmeligheder" DR K, TV 2, TV3 Og kanal 4.

Hun har stået i front og som konferencier flere år i træk, for større events I Danmark,  så som Københavns Karneval, været fast på Bakken til Pjerrots fødselsdag, World Pride, Aalborg Pride, Northside festival, Smukfest og har flere shows i både ind og udland.

Udover sin karriere som skuespiller har Tali Piontek også bidraget til bogen Listen to us[1].

Legater og præmier redigér

  • Årets tryllekunstner i hhv. 2013 Sjællands mesterskabet i børnetrylleri, 2014 Sjællands mesterskabet i børnetrylleri, 2015 Danmarks mesterskabet i børnetrylleri.

Referencer redigér