Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Frankrig

Bedømelse af artikel kvalitet redigér

Jeg har tænkt mig at gennemgå alle de ekststerende artikler, for at se hvilken kvalitet de har. I den forbindelse har jeg tænkt på om det ikke var en ide at indføre en kvalitets skala som den der bruges i WikiProjekt Nederlandene:

Landeartikler
  FA 0
  GA 0
  LA 0
B 0
Start 0
Stub 0
Total 0

Jeg har i mit værksted (fjernet se neden under --Wholle) prøvet at lavet en oversigt over hvad de enkelte punkter dækker over. I mit værksted kan også ses en skabelonen der kan give lidt rekame for WikiProjekt Frankrig.

Er der stemning for dette? --Wholle 22. nov 2011, 23:29 (CET)

Jeg har nu tilladt mig lige så stille at gå igang. Oversigten for kvalitet-skalaen kan findes på Wikipedia:WikiProjekt Frankrig/Kvalitet-skala.
Udrulning af skalaen vil ske i løbet af den næste uge, når jeg er færdig så vil der komme en statestik/oversigt på forsiden. --Wholle 24. nov 2011, 09:39 (CET)
Jeg synes det er en rigtig god ide. Og kvalitetsskalaen er god. Henrik Sørensen 1. feb 2012, 20:37 (CET)

Stavefejl kort redigér

På nederste kort i Franske regioner er Storbritannien stavet "Storbrittanien". Jeg kan ikke finde ud af, hvor jeg kan rette denne fejl. Har rettet øverste kort.--Bornsommer (diskussion) 10. mar 2017, 16:48 (CET)

@Bornsommer:Fejlen lå i skabelonen {{KortFranskeRegioner}} som ikke kan redigeres direkte gennem artiklen. Jeg har rettet fejlen nu :) Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 10. mar 2017, 17:07 (CET)

Grand Est redigér

Bas-Rhin og Haut-Rhin er slået sammen og indbyggertallet er angivet helt forkert. Er mange gange højere + også befolkningstæthed.--Bornsommer (diskussion) 19. feb 2021, 23:00 (CET)

Tilbage til projektsiden »WikiProjekt Frankrig«.