Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/MediaWiki:Dot-separator


Kunne en administrator oprette filen MediaWiki:Dot-separator - en makker til de allerede eksisterende MediaWiki:Comma-separator og MediaWiki:Pipe-separator

Filen ligger her på Meta: m:MediaWiki:Dot-separator

Den skal bringe denne kode til at virke for alle linjer:

* comma{{int:comma-separator}}comma
* dot{{int:dot-separator}}dot
* tpt-languages{{int:tpt-languages-separator}}tpt-languages
* pipe{{int:pipe-separator}}pipe ('''''default''''')
  • comma, comma
  • dot · dot
  • tpt-languages⧼tpt-languages-separator⧽tpt-languages
  • pipe | pipe (default)

comma : {{int:comma-separator}} →   ,   ←   der viser kommaet mellem pilene
dot : {{int:dot-separator}} giver i øjeblikket : <dot-separator> som det i skrivende stund ses her efter pilen →  ·
Et par links med lidt til orientering

Det skal bruges til at vise {{ml-multi}}, der bruger {{Toolbar}} med Modul:Toolbar. I øjeblikket indsættes <dot-separator> som det ses her:

{{ml|module=String|sandbox=String/sandbox}} : Module:String (Diskussion · redigér · hist · links · dok · undersider · tests (results· Skabelon:Ml-multi/sandboxlinks)

-- Mvh PHansen (diskussion) 26. dec 2014, 09:50 (CET)

Det kunne været ide at få det rettet via translatewiki.net, så andre også får glæde af det. Jeg kan se at Comma-separator og Pipe-separator rettet via den vej. --Steen Th (diskussion) 26. dec 2014, 22:12 (CET)

Ja, det er en fin idé, hvis de på translatewiki.net kan rundsende filen til alle sprogversioner med et enkelt bottryk. Men du forestiller dig vel ikke at filens indhold − som p.t. er &nbsp;'''·'''&#32; − skal 'oversættes' til noget andet. Det har i tidens løb undergået et par forandringer som man ser her på den norske (se PS herunder), men mon ikke det nuværende indhold har vist sig at virke?
Jeg mener ikke man behøver kæde din idé sammen med en oprettelse her. Vi kunne snarere spørge om ikke en af disse translators :

Amjaabc, BabelFrode, Byrial, Christian List, Ebbe, Emilkris33, EPO, Fredelige, Freso, Gorbi, Hylle, HenrikKbh, Jan Friberg, JGC, Kaare, Leolaursen, Masz, Medic, MGA73, Morten, OleLaursen, Peter Alberti, Peter Andersen, Sarrus, Simeondahl, Sir48, Svip, Thomsen, Wegge and Winbladh.

... kunne bringe sagen videre til translatewiki.net og sørge for det nødvendige, så andre sprogversioner kan få gavn af den derfra som du skriver − hvis de da ikke selv vil oprette den som det skete på den norske.

PS. tidligere udgaver af filens indhold på norsk Wikipedia:

  1. &#32;·&#32; − en prik omgivet af to almindelige mellemrum
  2. &#32;'''·'''&#32; − nu bliver prikken fed
  3. &nbsp;'''·'''&#32; − det første almindelige mellemrum bliver erstattet af en 'non-breaking space' for at undgå uønsket linjeombrydning.

PPS. Jeg har netop sat en kommentar ind ind hos Christian List, som vist er ret aktivtranslatewiki.net.
-- Mvh PHansen (diskussion) 28. dec 2014, 09:55 (CET)

Så vidt jeg kan se, så er MediaWiki:Comma-separator og MediaWiki:Pipe-separator en del af MediaWiki softwaren og kan dermed oversættes via Translatewiki. Mens MediaWiki:Dot-separator ikke er en del af MediaWiki softwaren og kan derfor ikke oversættes via Translatewiki.
Der skal vist en MediaWiki udvikler til for at ændre på det. Det nemmeste på kort sigt, er at oprette MediaWiki:Dot-separator lokalt her, ligesom det er gjort andre steder. --Christian List (diskussion) 31. dec 2014, 00:07 (CET)
Gjort Den er hermed oprettet, og eksemplerne ovenfor ser ud til nu at virke korrekt. --Christian List (diskussion) 31. dec 2014, 00:23 (CET)

Jeg siger mange tak for hjælpen. -- Mvh PHansen (diskussion) 31. dec 2014, 09:10 (CET)