Wikipedia:Landsbybrønden/Ambassade konkurrence (Idé❔)

Ambassade konkurrence (Idé❔) redigér

Jeg har tænkt over en idé. Den er måske lidt vild, men vil alligevel lufte den her. Inspirationen er den dyst som kørte for noget tiden siden, som handlede om at oprette én artikel, hver dag, i ét år. Den hed noget med '365'? Her er formatet det samme, men deltagerne er de ambassader/konsulater som er repræsenteret her i landet. Dansk Wikipedia sender en fin lille indbydende til samtlige udenlandske repræsentationer, og inviterer dem med i en dyst mod hinanden, hvor de hver især skal oprette artikler omhandlende eget land. Det ville gi' lidt sjov opmærksomhed og en masse nye artikler. Der kunne evt. arrangeres et lille for-kursus i brug, stilmanual etc. Der er garanteret godt en enkelt eller to wiki-bruger som vil bruge et par timer på det. - og så kan der kåres en "Ambassade-mester i dawp". :-)

Bare en idé. :-) --Pixi Uno (diskussion) 28. mar 2014, 02:10 (CET)

Er neutraliteten så ikke i fare? Sædvanligvis må man ikke skrive om sig selv eller sit eget firma! --Hans Christophersen (diskussion) 28. mar 2014, 09:04 (CET)
Man skal nok se på erfaringerne fra en:Gibraltarpedia, men med tilpas meget forsigtighed er det da en interessant idé. Alternativt kunne man lave uger med enkelte lande som tema og gøre ambassade/konsulat opmærksom på det. Den p.t. brugerificerede Bruger:Trade/Ambassader i Danmark siger at der er 71 ambassader i Danmark, og hvis vi holder os til én landetemauge pr. måned, ti måneder om året, er det godt syv års landetemaer. --Palnatoke (diskussion) 28. mar 2014, 10:21 (CET)
Jeg har taget ideen og drejet den: Bruger:Palnatoke/Landeudfordringen. Det kan sagtens være, der skal justeres detaljer, så sig til. --Palnatoke (diskussion) 30. mar 2014, 12:27 (CEST)