Wikipedia:Landsbybrønden/En norsk danmarksvenn

En norsk danmarksvenn redigér

 

«Det er dejligt at være norsk - i Danmark» Sådan går reklamene for Danmarksferie i norske medier. Dere vil kanskje vite at vår felles Bruger:Anne-Sophie Ofrim, som er admin på norsk (bokmåls) wikipedia som no:Bruker:Anne-Sophie Ofrim er en sann Danmarksvenn, og nylig har fullført sin åttende artikkel om danske forhold til kvalitetsstjerne: 2 Utmerkede artikler, 3 Anbefalte artikler og 3 Gode Lister; den nyeste var Kulturkanonen.

På norsk wikipedia har vi forlengst gitt henne en Dansk Barnstar of Merit, og nå spøker vi om at hun fortjener en Dannebrog  

Måske skulle også dere danske gi henne en positiv oppmerksomhet for alt dette? Mvh --Morten Haugen 23. jan 2011, 23:19 (CET)

Bestemt - det kan tilføjes at Aanne-Sophie Ofrim også har uploadet en stor portion af de kirkebilleder vi har fået stillet til rådighed fra Nordens Kirker.dk til commons; se: Commons:User:Anne-Sophie Ofrim/gallery nordenskirker :-) - Nico 23. jan 2011, 23:44 (CET)
Jeg sætter stor pris på hendes bidrag og ønsker hende et stort tillykke med hædersbevisningen for artiklerne på no:wiki. --Sir48 (Thyge) 24. jan 2011, 00:29 (CET)
Tusen takk skal dere ha! Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 24. jan 2011, 00:37 (CET)