Wikipedia:Landsbybrønden/Fællesskandinavisk Planet Wikimedia?

Fællesskandinavisk Planet Wikimedia? redigér

Planet Wikimedia er en bloggaggregator som samler Wiki[mp]edia-relaterte blogger på ett sted, og skaper en felles feed som gjør at man kan abonnere på den via f.eks. Google Reader eller direkte i nettleseren. Jeg synes det hadde vært en god ide å opprette en fellesskandinavisk Planet Wikimedia, med wikirelaterte blogger på alle nordgermanske språk på ett sted. Hva synes folk her om den ideen? Jon Harald Søby 22. nov 2008, 18:45 (CET)

Det lyder som en glimrende idé - især hvis den er let gennemførlig. --Palnatoke 22. nov 2008, 19:35 (CET)
Enig. Interessant foreslag. --CarinaT 23. nov 2008, 12:31 (CET)

Jeg har nu postet forslaget på Meta, venligst gå dithen og signer om du er interesseret i dette forslaget! Jon Harald Søby 29. nov 2008, 02:39 (CET)

Planet Wikimedia lansert redigér

Planet Wikimedia på skandinavisk er nå lansert. Den er den første planeten med blogger på flere språk, og er således veldig spesiell. I tillegg til å samle blogginnlegg fra mange wikipedianere gjør den også at man får et felles feed som man kan abonnere på i for eksempel Opera eller Google Reader. Folk oppfordres til å blogge i vei. (For å få sin blogg lagt til går man til m:Planet Wikimedia#Requests for inclusion.)   Jon Harald Søby 18. dec 2008, 23:21 (CET)