Wikipedia:Landsbybrønden/Hærværk fra registrerede brugere

Hærværk fra registrerede brugere redigér

Visse nyligt registrerede brugere udviser en opførsel, som jeg efterhånden vil betegne som hærværk. Bliver der taget skridt til at løse problemet?--Troels Nybo 12. okt 2004 kl. 23:54 (CEST)

Jeg vil give dig ret, jeg vil også betegne det som hærværk. Men vi har ikke nogen procedure for hvad vi gør med brugere der er logget på, da det er første gang dette sker på den danske Wikipedia. Måske kan vi få nogen forslag på bordet til hvad vi skal gøre? --Christian List 13. okt 2004 kl. 00:35 (CEST)
Jeg har også været lidt skeptisk med 3-4 af vores nye kollegaer hidtil, men føler også nu at enkelte er gået laaaaangt over stregen. Jeg har tilladt mig at uddele et par velmente henstillinger og er nu fristet til kort proces. Hvad siger andre?? -- Jørgen 13. okt 2004 kl. 00:39 (CEST)
- Det virker som nogen der keder sig i efterårsferien. - En sidste advarsel og ellers en (tidsbegrænset) udelukkelse , kunne måske være berretiget (?) vh Nico 13. okt 2004 kl. 09:33 (CEST)
Hærværk er hærværk, hvad enten det bliver begået af anonyme brugere eller brugere, der er logget på. I mine øjne bør proceduren derfor være den samme, hvad enten der er tale om anonyme eller registrerede brugere. Jeg kan ikke se, at det skulle gøre nogen forskel, om en hærværksmager har lavet et brugernavn eller ej - han er stadig en hærværksmager. Der, hvor vi for alvor mangler et redskab, er i grænsetilfældene, hvor det kan være svært at afgøre, hvorvidt der er tale om egentligt hærværk mod projektet i tilstrækkelig grad til, at det berettiger en blokering af brugeren (her hentydes til diskussionerne om Haabet). Christian S 13. okt 2004 kl. 18:36 (CEST)