Wikipedia:Landsbybrønden/Hærværkere med navn

Hærværkere med navn redigér

Det er mit indtryk, at Sektornet-blokeringen har ført til en del nye brugere - og nogle af disse nye brugere er ganske lige så hærgende som de var før. Jeg har i dag blokeret en nyoprettet bruger i et år, netop fordi hans første handling var hærværk. Er det for lidt? For blidt? Hvad synes I andre? --Palnatoke 29. jan 2007 kl. 09:17 (CET)

Vi har jo nogle fortilfælde, hvor en rodløs rod laver lidt sjov i gaden for senere at bidrage seriøst. Lad os give folk en lille chance for at se lyset (velkomst vandal og efterfølgende advarsel), men derefter er jeg stemt for at vi blokerer ved fortsættende vandalisme. --Jørgen 29. jan 2007 kl. 09:27 (CET)
Som udgangspunkt vil jeg give Jørgen ret i at vi bør advare først. Men i det tilfælde Palnatoke hentyder (i Kina) var det en ret målrettet hærværkshandling, som jeg ikke mener er blevet straffet for hårdt. Der er trods alt forskel på at erstatte en hel artikel med en linje nonsens og så at ændre Napoleon til Napolion og tilbage igen, el. lign. Mvh Danielle 29. jan 2007 kl. 09:45 (CET)
I forbindelse med diskussionerne omkring bandlysning kom vi frem til en øvre grænse for blokering på 3 måneder. Så efter den politik må´blokeringen på et år siges at være en faktor 4 udenfor råderummet. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 29. jan 2007 kl. 10:03 (CET)
Vi vil nok heller ikke opleve mange hærværkere, der er blevet blokeret i 3 måneder, som husker deres login og vender tilbage. De finder nok bare på et nyt navn, hvis interessen stadig er der, og det kan de jo endda gøre samme dag fra en anden PC. Så om det er 3 uger, 3 måneder eller 1 år kommer givetvis ud på et. --Jørgen 29. jan 2007 kl. 12:24 (CET)
I forbindelse med diskussionen omkring Sektornet havde jeg bange anelser for at hærværkere blot skulle oprette brugere.
Hvis jeg opdager en ny hærværker i skoletiden (IP eller ny bruger) starter jeg med at blokere denne frem til ca. kl. 16. Næste blokering varer til følgende dag ca. kl. 16. Denne procedure finder jeg ganske udmærket, da man således som minimum slipper for IP'en/brugeren resten af dagen. Ligeledes er det ikke særligt sandsynligt, at en registreret bruger returnerer efter blokeringens udløb. --|EPO| 16. feb 2007 kl. 21:17 (CET)