Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp søges til at udbedre sorteringsfejl i kategorier

Hjælp søges til at udbedre sorteringsfejl i kategorier redigér

Listerne over underkategorier til en bestemt kategori er tit sorteret forkert, pga. en fejl i en tidligere version af MediaWiki som lagde sorteringsnøglen for en underkategori ind i databasen på en forkert måde.

Hvis nogle vil rette problemet skal de redigere i samtlige de artikler som er oplisten på Bruger:Byrial/Fejlsorterede underkategorier. Det var måske en opgave for af vores bot-operatører? Husk gerne at slette fra listen hvis man går i gang med opgaven for at undgå dobbeltarbejde. Tak for hjælpen. Byrial 29. apr 2005 kl. 19:54 (CEST)

hmmm..hvad er der f.eks. galt i de to sidstnævne kategorier, østrigske byer og østrigske skuespillere? --Sir48 (Thyge) 29. apr 2005 kl. 20:33 (CEST)
Kategori:Østrigske skuespillere er underkategori i Kategori:Skuespillere, og er her placeret forkert i listen over underkategorier. Umidlerbart ser jeg ingen fejl for Kategori:Østrigske byer, jeg vil prøve at undersøge det nærmere. Byrial 29. apr 2005 kl. 21:01 (CEST)

Der er også noget galt med fx Kategori:Brasilianske komponister, hvor Heitor Villa-Lobos optræder under såvel H som V – selv om han i artiklen kun placeres under V. Samme type fejl findes i flere andre af kategorierne under Kategori:Komponister. -Fred Bradstadt 8. maj 2005 kl. 17:32 (CEST)

Den fejl skyldtes formodentlig at der var 2 artikler med Villa-Lobos i Wikipedias database. Jeg har rettet det ved sletning og gendannelse af artiklen. Se mere om dette på Brugerdiskussion:Byrial#Database oprydning ved sletning og genskabelse. Byrial 8. maj 2005 kl. 23:49 (CEST)