Wikipedia:Landsbybrønden/Interwikigadgets

Interwikigadgets redigér

Jeg har nu hugget nogle gadgets fra no:. Som registreret bruger kan man slå dem til under "mine indstillinger" (længst til højre). Jeg har ikke oversat noget, men blot taget da: ud og sat no: ind. Det giver mulighed for at sortere interwikilinks som man nu selv helst vil have dem sorteret - i alt fald hvis man kan få en administrator til at tilføje en gadget med lige den rækkefølge, man bedst kan lide. Jeg har taget nogle sorteringer, men man kan jo sagtens lave flere. På lidt længere sigt kunne det være lækkert med noget, man helt selv kunne tweake som man vil. --Palnatoke 30. jan 2008, 14:19 (CET)

Udemærket initiativ! Kan du (eller en anden) ikke oversætte teksterne så de bliver lidt mere danske i det? Kan du i øvrigt ikke også tilføje mit velkomstscript som beskrevet i den tidligere diskussion?. --Morten LJ 30. jan 2008, 14:31 (CET)
Har tilføjet velkomstscriptet og lidt mere dansk i de andre tekster.--Jan Friberg 30. jan 2008, 15:07 (CET)
Oi, er det tatt i bruk her og? Jeg skal prøve å huske å gi en notis når alt er helt stabilt. Siste fix er fjerning av hardkodet style for uregistrerte brukere, alle valg som flyttes opp får nå tillagt klassen iw-focus. Løsningen blir fortløpende beskrevet på no:Wikipedia:Sortering av interwiki-lenker etter hvert som jeg får tid. Jeblad 31. jan 2008, 00:34 (CET)