Wikipedia:Landsbybrønden/Koordinater

Koordinater redigér

Hej, er der en der kan fortælle mig hvordan man angiver 2 koordinater i en artikel. Man kan ikke uden videre bruge { { coor } } to gange. --Honymand (diskussion) 7. aug 2013, 23:52 (CEST)

Problemet har været behandlet i august 2009 i forbindelse med to hovedkvarterer for Steinway & Sons.
Jeg satte en test ind i Sandkassen.
Du kan se nærmere på disse redigeringer:
Det er nok bedst med den sidste der sætter de to koordinater ind i en infoboks - og altså ikke med display=title, der sætter koordinaterne øverst, men let kommer i konflikt med andre ting deroppe.
-- Mvh PHansen (diskussion) 8. aug 2013, 07:56 (CEST)
I Steinway & Sons har tilføjet en name-parameter til coor. Når man trykker på linket, kan på geohack-siden under openstreetmap vælge 'Alle koordinater' og man kan se alle de steder i artiklen, hvor der angivet en koordinat. --Steen Th (diskussion) 8. aug 2013, 09:17 (CEST)
Jeg har forsøgt mig med "Sandkasse" løsningen i artiklen Ørkenarboretet - jeg havde ikke nogen passende infoboks. --Honymand (diskussion) 8. aug 2013, 21:40 (CEST)
Metoden med Steinway & Sons er ikke særlig god. Hvis der mangler en infoboks, så laver man en som passer til formålet. Der er byggeklodser til at danne en simpel infoboks. --Steen Th (diskussion) 11. aug 2013, 11:12 (CEST)