Wikipedia:Landsbybrønden/Samling af artikler om bær og frugter med artiklen om planten

Samling af artikler om bær og frugter med artiklen om planten redigér

En ting, der undrer mig er, at når man søger fx på Agurk, Ært, Jordbær og Hindbær så kommer man ikke til en artikel om agurker, ærter, jordbær og hindbær.

Det skyldes så vidt jeg kan finde ud af, at man har valgt at adskille omtalen af selve planerne og frugten, bærret eller hvad det nu måtte hedde. Dette synes jeg umiddelbart virker lidt spøjst når man fx sammenholder med den engelske Wikipedia. I min verden, så er det bærret/frugten, der er det primære og ikke planten. Jeg synes derfor, man skal komme til dette, når man søger.

Hvis det ikke må stå omtalt i samme artikel, så synes jeg, at omtalen af planterne skal være en underartikel til artiklen om bærret/frugten. På den måde kunne man få en samlet artikel om emnet.

Der har sikkert været gjort mange tanker om dette, men jeg har set hvor svært det AN VÆRE at få botter til at sætte iw-henvisninger på og det er noget rod, når flere artikler henviser til fx samme artikel på engelsk.

Så kunne vi ikke overveje det (igen)? --MGA73 15. nov 2008, 14:36 (CET)

Det bryder da i hvert fald med princippet om at ting skal ligge under det mest benyttede navn, så med mindre de skal slås sammen, så ligger der da nogle flytninger lige for. --Broadbeer, Thomas 16. nov 2008, 16:29 (CET)