Wikipedia:Landsbybrønden/Vagtordning for dagens danske og skandinaviske artikel

Vagtordning for dagens danske og skandinaviske artikel redigér

Er nogen interesserede i at være med i en slags vagtordning for de fremhævede artikler på forsiden - altså både dagens danske artikel og dagens skandinaviske artikel. Vi oplever jævnligt at listen ikke er opdateret, så forsiden pludselig står tom. Det virker ikke helt professionelt. Jeg synes personligt dagens artikler på forsiden er en god ide og vil meget gerne arbejde for ordningen fortsætter. Men vi er vist nødt til at være flere om arbejdet, så der er nogen til at tage over, hvis der sker uforudsete ting her hos mig. Hvis vi ikke kan være sikre på der er materiale til næste dag er det måske bedre at nedlægge ordningerne? Mvh Malene Thyssen 2. maj 2005 kl. 09:26 (CEST)

Jeg viser til innlegget mitt på Wikipedia-diskussion:Dagens artikel#Dagens eller ukens artikkel? Et lite indspil fra en nordmann. Kan hende det hadde vært nemmere med ukens artikkel? I tillegg til å være enklere å vedlikeholde, skaper den ofte litt debatt og litt ekstra innsats fra "lokalbefolkningen" på No og Nn, og det tror jeg den kunne gjøre her også. Dagens skandinaviske artikkel burde ikke være så vanskelig å vedlikeholde, siden de forandrer seg høyst en gang i uken, man trenger bare referere tilbake til den første i uken. BjarteSorensen 2. maj 2005 kl. 11:33 (CEST)
Du (Malene) har helt ret i at det ser noget kikset ud. Jeg har dagens nordiske artikel for 5 minutter siden, så jeg håber vi har undgået at blamere os for meget. Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt links til årstalsartikler skal "oversættes" eller ej, så dem har jeg ladet pege på vores egne. Generelt: har vi en vejledning i hvad der skal gøres et eller andet sted, og hvis ikke, burde vi så skrive en, så det er lidt lettere at få opdateret artiklerne? -- /Wegge (diskussion) 5. maj 2005 kl. 06:24 (CEST)
Øvs apropo vagtordning. Jeg kan allerede se nu at jeg ikke når at få opdateret dagens eller ugens artikler i starten af næste uge. Har gæster fra nu til søndag og er derefter ikke hjemme igen før torsdag. Kan nogen sørge for der bliver lavet dagens artikler i hvert fald indtil 12. maj. Mvh Malene Thyssen 6. maj 2005 kl. 08:49 (CEST)