Wikipedia:Landsbybrønden/WikiWednesday i København

WikiWednesday i København redigér

Første onsdag i hver måned holder vi WikiWednesday i København, og første gang (altså onsdag den 6. januar fra kl. 18) er vi hos Syntese MediabuyingValby Langgade 23.

Og hvad er så WikiWednesday?

Det er et forsøg på at kombinere wiki-samarbejdet med det fysiske møde - vi snakker lidt om et eller flere emner, skriver lidt på nogle artikler, uploader måske nogle billeder. Emnevalget kan naturligvis påvirkes af mødestedet - det ville f.eks. være oplagt at få artiklen Mediebureau udbygget, men jeg regner også med at vi får Søren Johannessen fra http://www.microformats.dk/ og Peter Brodersen fra http://findvej.dk/ til at fortælle om data, kort og den slags..

http://cphwikiwednesday.ning.com/ har vi lavet en gruppe, hvor vi koordinerer og samler erfaringer. --Palnatoke 1. jan 2010, 17:17 (CET)

Lyder som et godt initiativ. Blot er starttidspunktet dog nok lige tidligt nok for en hverdagsaften. Men trods det er undertegnede dog alligevel nysgerrig nok til at kigge forbi og snuse til tingene. --Dannebrog Spy 5. jan 2010, 11:58 (CET)
Lad os snakke om tidspunktet i aften - det kan jo være at vi skal starte kl. 19 næste gang. --Palnatoke 6. jan 2010, 10:00 (CET)
Jeg blev også snydt af det tidlige tidspunkt, normalt er gå-hjemmøder kl. 17:00 og aftenmøder kl. 19:00. Tak for et spændende møde i øvrigt, dybt inspirende, og sikke nogle kapaciteter indenfor mashups, uha! det var godt, håber ikke at jeg forstyrede med for megen ubegavet snak, ville gerne havde drøftet en gammel tanke om en Månebase Alpha mashup med Søren --Kim Bach 7. jan 2010, 06:14 (CET)