Wikipedia:Sletningsforslag/Separate artikler om forskellige VAG motorer

Jeg foreslår følgende artikler samt kategorien VAG motorer slettet, da vi nu har en samlet liste over de forskellige VAG motorer:

Med venlig hilsen Christian Giersing (Skriv til mig her...) 10. nov 2008, 17:31 (CET)

Det lyder mere som en sammenskrivning :-) --MGA73 10. nov 2008, 18:57 (CET)
Jeg har nu kigget lidt mere på det. Jeg har svært ved at gennemskue, om alle motorerne er omtalt. Men jeg kan i alt fald se, at motorerne ikke er omtalt som fx "VAG ARL" i samleartiklen. Desuden er der 11 artikler om de enkelte motorer, og det antal er svært at genfinde i samleartiklen. Jeg har som forsøg indsat et samlet skema i samleartiklen for at se om det giver bedre overblik og for lettere at kunne overskue om alt er med. På den baggrund mener jeg at kunne konkludere, at alt IKKE er med. Fx om der er turbo intercooler og oliekapacitet. Det er en betingelse for sammenskrivning at alt er med. Medmindre at det er overflødige oplysninger, der "mangler". --MGA73 10. nov 2008, 20:44 (CET)
Synes bare de bør slettes, da de nu står på listen over VAG-motorer. Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 11. nov 2008, 17:23 (CET)
Det er nok bare mig der er en tumpe så, for jeg kan ikke se "AAM", "ADP" osv. nævnt i artiklen :-) Du må dog gerne lige bekræfte, at der rent faktisk er oplysninger i artiklerne, som ikke står på listen (og måske hvad) - bare så alle ved hvad der stemmes om. --MGA73 11. nov 2008, 18:25 (CET)