Wikipedia:Sletningsforslag/Dyr i One Piece

(flyttet fra diskussionside)

Denne liste kan da umuligt være berettiget til en artikel på Wikipedia. Den lister så vidt jeg kan se tilfældige dyr, der har været til stede i One Piece. Dyr, der i mange tilfælde kun har optrådt en gang. Havde det så været en liste over personer, der havde rigtige roller, ville det have været værd at overveje at beholde den. --Sabbe 21. dec 2009, 13:48 (CET)

---

  • Slet Medmindre listen kan "rettes" og "saneres" så det alene er de vigtigste dyr, der er med, så har jeg også svært ved at se, hvad artiklen skal bruges til. Det er muligt, at det kan blive til noget, så jeg venter med spænding. --MGA73 12. feb 2010, 23:03 (CET)
  • Neutral Dog tror jeg listen hænger sammen med One Piece men der er så vidt jeg kan se ingen henvisning. Men meget rodet artikel -- Christian75 19. feb 2010, 02:07 (CET)
  • Slet - Jf. min kommentar fra diskussionssiden. Jeg kan slet ikke se, der er noget at rafle om. Ikke engang i listen One Piece-figurer uden større rolle (som i øvrigt også kunne slettes, hvis det stod til mig) har de pågældende dyr kunnet klemme sig ind. Nu har jeg selv foreslået sletningen og har derfor ikke konkluderet for længst. Havde jeg haft redskabet til at slette i december, var den røget lige over højre skulder! --Sabbe 22. feb 2010, 14:54 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet. --Sabbe 11. mar 2010, 22:02 (CET)