Wikipedia:Sletningsforslag/Football Club Bondestorm

Bruger:Pugilist satte notabilitet på og jeg er tilbøjelig til at være enig. Serie 6, uden sejre overhovedet og stilen er hellere ikke voldsom encyklopædisk, da den er skrevet af dem selv...

Rent faktisk er den jo så ikke skrevet af mig selv nej, men da jeg er den eneste som kan finde ud af Wikipedias elendige systemer (men hensyn til at komme med nyt info) skulle jeg ligge den ind, men ja den er skrevet af nogle der har kendskab til det - Naturligvis. Grunden til, at jeg kalder det "elendigt" er den svære tilgang for blandt andet ældre folk - og personer uden megen teknologisk sans. Ældre ved ellers normalt nogle ting, som ungdommen ikke har fået med..

Og det at vi ikke har vundet kampe, kan i ikke bruge som et argument for at lukke den. Med mindre i har været ude, at se dem og mener vi ikke tager det seriøst.

Vores mål er stadig serie 2 - og på sigt endnu højere endnu - og hvis det ikke er nok til en wikipedia side, så skal ingen klubber før Jyllandsserien/Sjællandsserien have en side.

Men i må jo selv vurdere om den skal slettes, men skal den det er der ca 9.875 andre danske wikipedia sider der skal sparkes ud over Vesterhavet. Ha' en god aften :-)(Skrev Kunnerup (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  • Slet - Drøftelsen om fodboldklubbers notabilitet er tidligere taget her. Efter disse retningslinier opfylder klubben klart ikke kravet. --Pugilist 19. okt 2010, 09:03 (CEST)
  • Slet - Celtics 19. okt 2010, 09:04 (CEST)
  • Slet - enig.--Rmir2 19. okt 2010, 17:50 (CEST)

Så må i jo slette siden :-) Den er alligevel korrupt, og blokeret på min skole grundet utroværdighed.. :-) (Skrev Kunnerup (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Konklusion:
Hermed slettet
- Sarrus (db) d. 24. okt 2010, 14:28 (CEST)