Wikipedia:Sletningsforslag/Frederikshavnerlisten

Bruger:Knud Winckelmann markerede Frederikshavnerlisten med {vis|tætpå}} og {{notabilitet}} den 12. september 2010.

  • Slet - Sarrus (db) d. 3. okt 2010, 14:58 (CEST)

Jeg forstår ikke, hvorfor Knud Winckelmann, som åbenbart er admin her på Wikipedia/DK, ønsker artiklen slettet med begrundelsen "notabilitet" og "selvbiografi" - artiklen er i øvrigt skrevet om, siden den først blev lagt ud (og blokeret af een eller anden emsig admin, måske KW?) - jeg opfatter KW's sletningsforsøg som politisk censur over for en artikel, der handler om en SF-kritisk lokalliste... KW er måske selv SF'er?

Som bidragsyder er det i øvrigt frustrerende at man ikke kan kontakte admin'erne direkte, det er i det hele taget svært at finde rundt i forskrifterne /Jan A. (Skrev Janandersen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Politik rager mig en papand, især her på Wikipedia og min begrundelse for at sætte spørgsmålstegn ved artiklen er udelukkende baseret på de kriterier, der nu engang anvendes her på stedet.
Årsagen til at jeg sætter spørgsmålstegn ved din artikel er
  1. du er selv personligt involveret i emnet og man bør ikke skrive om sådanne emner.
  2. jeg har svært ved at se notabiliten, dvs. hvor interessant er emnet for en bredere kreds. I og med at listen ikke blev valgt ind og derefter blev nedlagt, så kan jeg ikke se at listen har gjort et såpas stort indtryk at der er behov for en artikel.
Hverken du eller artiklen er blokeret, der er ikke rørt ved artiklen siden du rettede den sidst
Alle brugere kan kontaktes på deres diskussionsside, jeg har til og med et link til det samme. Der er desuden også mulighed for at sende emails til mig.
Du skal være velkommen til at spørge, ikke bare mig, men alle som du mener kan hjælpe dig, hvis der er noget du har brug for hjælp til, men de velkomster, som du kan finde på din brugerside, indeholder stort set alt hvad du har brug for at komme igang. Mvh Knud Winckelmann 4. okt 2010, 06:45 (CEST)
  • Slet - Helt klart ikke notabel. --KLN 4. okt 2010, 09:42 (CEST)
  • Slet - efter som listen ikke kom ind ved kommunevalget og ikke findes mere (og derfor ikke har sat sig vedvarende spor), er artiklen vist ligegyldig. Principielt mener jeg dog ikke, at lokallister ikke skal omtales, hvis de kommer ind i kommunalbestyrelser. --Rmir2 4. okt 2010, 09:52 (CEST)
  • Slet - enig i ovenstående bortset fra, at jeg principielt mener, at lokallister, der ikke vælges ind, ikke bør have egne artikler, med mindre de har gjort sig bemærket bredere i geografi (end den pågældende kommune) og tid (et enkelt eller to valg). --Arne (Amjaabc) 6. okt 2010, 23:24 (CEST)
  • Slet - Ingenlunde notabel. --Medic (Lindblad) 9. okt 2010, 22:20 (CEST)
Konklusion:
Artiklen slettes. --|EPO| COM: 14. okt 2010, 10:48 (CEST)