Bruger:C.Thure/Stubskabeloner/Geografi

Andre skabeloner redigér

  • Se biografistubskabeloner her
  • Se emnespecifikke stubskabeloner her

Standardgeografiskabeloner redigér

{{Geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.


{{Afrika-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om afrikansk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{Antarktis-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om antarktisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{Asien-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Asiens geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{Europa-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Europas geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{Nordamerika-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om nordamerikansk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{Oceanien-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Oceaniens geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{Sydamerika-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om sydamerikansk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


Landespecifikke skabeloner redigér

{{Angola-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om angolansk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{AT-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om østrigsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{AU-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om australsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{CA-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om canadisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{CH-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Schweiz' geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{CN-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om kinesisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{DE-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Tysklands geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{DK-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Danmarks geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{ES-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Spaniens geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{FI-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Finlands geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{FR-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Frankrigs geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{GL-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om grønlandsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{HR-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om kroatisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{IN-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om indisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{IQ-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om irakisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{ISR-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om israelsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{IR-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Irans geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{IRL-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om irsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{IT-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om italiensk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{JP-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om japansk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{LY-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om libysk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{ME-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om montenegrinsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{MX-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om mexicansk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{MZ-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om mozambiquisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{NL-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om nederlandsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{NO-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Norges geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{NP-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Nepals geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{PE-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om peruviansk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{PH-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Filippinernes geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{PL-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om polsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{PT-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om portugisisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{RU-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om russisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{SE-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Sveriges geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{TC-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om tchadisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{TR-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om Tyrkiets geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{UK-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om britisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 


{{US-geostub}} - Rediger - Diskussion - Forekomster

 Spire
Denne artikel om USA's geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.