Bruger:InsaneHacker/Sandbox/SDBSGK

Nonsens redigér

Hvis en side udelukkende består af nonsens er det tilladt at hurtigslette den. Nonsens dækker både over ulæseligt vrøvl (f.eks. en række tilfældige bogstaver), men også indhold som på ingen har encyklopædisk relevans eller ikke giver nogen som helst mening i kontekst. Hvis nogen har oprettet en artikel om pastasovs men opretteren bare har skrevet "Kenneth er nice" på artiklen kan den hurtigslettes. Hvis du er i tvivl om hvorvidt en artikel kan betegnes som nonsens er det bedre at være på den sikre side og oprette et sletningsforslag i stedet.

Redigerings-tests redigér

Sommetider opretter nye brugere sider i upassende navnerum (f.eks. artikel-navnerummet) for at teste Wikipedias redigeringsværktøjer. Disse typer sider kan hurtigslettes, men fortæl den pågældende bruger at de kan eksperimentere med hvordan redigering fungerer på sandkassen i stedet for.

Ordret genskabelse en slettet artikel redigér

Hvis nogen opretter en identisk kopi af en artikel som tidligere er blevet slettet gennem en sletningsdiskussion kan denne hurtigslettes. Dog er det ikke tilladt at hurtigslette artiklen hvis den er tilstrækkeligt anderledes fra den gamle version af artiklen.

Tekniske årsager redigér

Dette punkt omhandler ukontroversielle "huspligter". Det kan f.eks. være sletning af omdirigeringer som blokerer flytningen af en artikel, brugersider som opretteren ønsker slettet, eller tomme oprydningskategorier.