Brugerdiskussion:DirkVE/Arkiv2018

Brugerdiskussion Brugerside Arkiv


ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:DirkVE.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Organizing Wikipedia Asian Month 2018 redigér

Hello, WAM friend!

Thanks for your outstanding contribution to Wikipedia Asian Month in last year, which is the only reason we achieved a huge success. We would like to invite you once again, to help organize the Wikipedia Asian Month on your home wiki in 2018 Edition, your participation is very important to the WAM.

Please let us know if you will continuously organizing or not, and feel free to tell us any thoughts or suggestions regarding the Wikipedia Asian Month.

Meanwhile, as a WAM organizer, we will put you on this mailing list (https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wam-announce) that exclusively for organizers. We will keep as less emails from the list as possible. But feel free to let us know if you wish to not be subscribed.

Finally, there is a survey that we would like you to take a few minutes to fill (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxUiT2RILnuOr3eacXzYwCgda6s2IcgRqSQZdYPy_GadWHxg/viewform?usp=sf_link ). This survey will make we be able to help you better. We are looking forward to see you at this year’s event.

Erick Guan (talk), on behalf of the Wikipedia Asian Month Team. 2. jul 2018, 21:51 (CEST)

Artikleroprettelser redigér

Hej DirkVE. Jeg er ked af at sige det, men jeg er bange for at sproget i dine artikeloprettelser desværre ikke er af sådan en kvalitet at det kan forsvares.

Jeg har flyttet din seneste artikel til Bruger:DirkVE/100 berømte japanske bjerge til videre bearbejdning. Jeg vil anbefale at du får en dansktalende til at gennemgå sproget inden den flyttes til artikelnavnerummet. Mvh KnudW (diskussion) 22. nov 2018, 13:48 (CET)

Tak, jeg har prøvet det her, men uden resultat.  DirkVE diskussion 22. nov 2018, 14:36 (CET)
Jeg har gjort det samme med Niigata. Jeg syntes ærligt talt det er lidt respektløst at du selv indsætter en sprog-skabelon. Du kan ikke forvente at brugerne uden videre retter op på dine fejl. Mvh KnudW (diskussion) 22. nov 2018, 13:53 (CET)

Kom tilbage, Dirk! Jeg er ked af at høre, at du ikke vil bidrage mere pga. en enkel uvenlig kommentar. Jeg og mange andre vil da meget gerne beholde dig og dine bidrag her. Jeg har ikke noget imod at rette og fordanske dine artikler, hvis du har brug for det. Jeg går ind for en venlig Wikipedia, hvor de erfarne kan hjælpe mindre erfarne, og dermed får vi skrevet flere gode artikler sammen. Jeg er uforstående, hvorfor nogen udmelder mangel på respekt, når du beder om hjælp her - det er da helt modsat af hvad et godt fælleskab er. Håber, du vender tilbage snart. Mvh. Leliva (diskussion) 3. dec 2018, 15:01 (CET)

Bruger:Leliva - Det var mig, der fandt DirkVEs seneste artikeloprettelse respektløs. Jeg har absolut intet imod at brugere, der ikke er helt skarpe i danske, opretter artikler i samarbejde med "lokale" brugere, der kan tilrette sproget.
Det jeg fandt respektløst var at der blev oprettet flere artikler, hvor sproget ikke var fyldestgørende og som ikke blev rettet op. Den seneste blev sågar oprettet med en {{sprog}}-kvalitetsskabelon i toppen. Dette er en kvalitetsskabelon, der påpeger uhensigtsmæssigheder i artiklen og ikke en anmodning om hjælp til tilrettelse.
Der er p.t. over 650 artikler med denne skabelon, som trænger til tilrettelse, eller i værste fald sletning. At tilføje artikler til denne liste er ikke vejen frem. Det giver ikke et godt indtryk af dansk Wikipedia.
Den optimale løsning ville være at bearbejde artiklerne i en sandkasse, indtil de er klare og egnede til "udgivelse". Dette betyder selvfølgeligt at det vil tage noget tid at få en artikel færdig, men jeg mener at det er den bedste løsning. Mvh KnudW (diskussion) 3. dec 2018, 16:00 (CET)
@KnudW: - det er aldrig nogen god ide at få folk til at opgive at bidrage. I dette tilfælde tror jeg, at lidt ekstra hjælp til DirkVE havde været en bedre løsning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 3. dec 2018, 16:16 (CET)
Enig og det var bestemt hellere ikke meningen at DirkVE helt skulle stoppe. Jeg ønskede bare lidt mere kvalitet i bidragene. Men problemet er at der er for få brugere her på stedet til at "patruljere" sådanne bidrag og rette dem til. De fleste fortrækker nok at skrive deres egne artikler.
For at vende den om: Jeg kan se at DirkVE bidrager til den nederlandske Wikipedia. Hvad er politikken på nl-wiki vedr. bidrag fra "udenlandske" brugere? Er dawiki så anderledes i den henseende? Mvh KnudW (diskussion) 3. dec 2018, 16:34 (CET)
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med svaret. Jeg har kun oversat fra nederlandsk til dansk, ikke omvendt. Rmir2 (diskussion) 3. dec 2018, 17:30 (CET)
Tak til dem, der ville hjælpe mig og takke KnudW for det klare svar.  DirkVE diskussion 4. dec 2018, 08:05 (CET)

@KnudW: Av, min arm... det var faktisk MIG, der satte skabelonen Sprog på DirkVs artikel om teceremoni (se historik). Det var skam slet ikke Dirk, der satte den skabelon på. Jeg så Dirk har skrevet den artikel og havde brug for fordanskning, så jeg satte skabelonen på. Derefter tænkte jeg, at jeg nok skal rette det selv, ist. for at vente på at andre gør. Så jeg rettede og fordanskede hele artiklen - hvilket DirkV også takkede mig for og bad om at kigge på en anden artikel også (det har jeg heller ikke noget mod). Men jeg fjernede ikke skabelonen. Jeg lod skabelonen stå, da jeg antog i god tro, at andre også eventuelt kunne kigge på artiklen. Hvis jeg vidste, at skabelonen ville skabe al denne spænding og misforståelser, ville jeg fjerne den øjeblikkeligt efter mine rettelser. Jeg fjernede skabelonen nu (i og med Rmir2 også kiggede artiklen igennem). Håber så sandelig, at det ikke er DEN skabelon, der skabte hele miseren. Håber stadig, at Bruger:DirkVE kommer tilbage og stadig vil bidrage.

P.S. Hvis der er så mange artikler med Sprog skabelon på, vil jeg foreslå rettelse af dem til næste Fokusmåned. Evt. vil jeg selv kæmpe med dem. Hvad synes I andre? (Skrev Leliva (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

@Leliva: Nej, det var ikke din skyld, men min skyld. Jeg vidste ikke, at dette var forbudt.  DirkVE diskussion 5. dec 2018, 08:45 (CET)
Tilbage til brugersiden for »DirkVE/Arkiv2018«.