Hej og velkommen!

Jeg kan se at du har greb om wikien - velkommen og god arbejdslyst. Du har mulighed for at skrive lidt om dig selv på din brugerside: Bruger:Lestat. Jeg har lagt et svar på Landsbybrønden om de usmagelige artikler. Og et lille tip ved underskrift på diskussionssider: (et par streger og) fire tilder giver automagisk en underskrift med tidsstempel (~~~~) (eller klik på krusedullen i knapfeltet). Med venlig hilsen --Jørgen 3. mar 2005 kl. 12:24 (CET)

Hej jørgen. Jeg havde glemt igen at jeg min egen diskutions side. Jeg Takker mange gange for din rådgivning i Landsbybrønden og dit hint med brug af (~~~~). Med hensyn til browser problemet oplever jeg stadigvæk at det, somme tider, ikke er den nyeste version jeg ser. Det ser også ud til at jeg er den eneste der oplever dette, så det er nok noget med mit setup at gøre. Mvh (Lestat 8. mar 2005 kl. 16:03 (CET))

Refferance: Wikipedia:Landsbybrønden#Nye_Usmaglige_wiki_sider


Hej Lestat

Velkommen til - dejligt at se når andre bliver lige så hårdt ramt af Wikipedia-feberen som man selv er ;-) Mvh Malene Thyssen 8. mar 2005 kl. 12:59 (CET)

Mange tak. Ja det er ikke nemt, at have feber og sammentidelig ikke helt forstå, hvofor, hvordan og hvorledes tingende fungere. Men det kommer jo nok med tiden (Og læsningen af dokumentionen). Mvh (Lestat 8. mar 2005 kl. 16:03 (CET))
Også et velkommen herfra. Jeg kan iøvrigt varmt anbefale dig at installere en Wiki selv, hvis du vil til bunds i hvordan tingene hænger sammen. Det tager kun 5 minutter, og bagefter undrer man sig over hvorfor man tidligere har siddet og fedtet rundt med almindelig HTML -- Bruger:Wegge 9. mar 2005 kl. 01:56 (CET)
Tak. Jeg har faktisk sat en Mediawiki op. Dog kun til en stor legeplads til mig selv. Tak for rådet. Mvh (Lestat 9. mar 2005 kl. 14:43 (CET))

Din konto vil blive omdøbt redigér

17. mar 2015, 23:46 (CET)

Renamed redigér

19. apr 2015, 05:32 (CEST)