Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 17

Seneste indlæg: for 9 år siden af John F. Lewis i emnet Wikidata weekly summary #111

Wikidata weekly summary #106 redigér

Wikidata weekly summary #107 redigér

Om Kiev->Kijev redigér

Så vidt jeg kan se, er der nu enighed om Kijev, og jeg har fortsat redigering af artikler. Jeg er vist nået til artikel 75, ud af omkring 450. I alle artiklerne har jeg rettet Kiev->Kijev, men undladt at rette kategorierne, og selvfølgelig undgået at rette, hvor Kiev indgår i enten et link, eller en tekst på andet sprog. Det tager bare uendeligt tid, så jeg vil spørge om:

  1. Kan de resternde artikler rettes, uden meneskelig deltagelse, læs med en bot?
  2. Er det muligt med bot at rette de mange kategorier, og artiklernes tilknytning til dem?

mvh Per (PerV) (diskussion) 27. apr 2014, 10:06 (CEST)

Jeg retter kategorier i første omgang - men det kan godt tage et par dage før jeg kigger på det.
Artikler kommer derefter... --Steen Th (diskussion) 27. apr 2014, 12:04 (CEST)

Kan jeg gøre noget for at din opgave bliver lettere eller mindre?

Btw Om det hedder Kiev eller Kijev til den 15. maj, det er der helt sikkert ingen problem i ... så lad være med at stresse ;) ... Solen skinner jo, så nyd det ;)
Nok et PS, skal jeg bare stoppe med at rette artikler manuelt, jeg har vel brugt ca 24 timer på de rettelser jeg har foretaget, og vil gerne koncentrere mig om andet på wikipedia ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 27. apr 2014, 13:08 (CEST)
Jeg har flyttet kategorierne nu. Vejret skulle nydes og nogle andre aktiviteter skulle også passes. --Steen Th (diskussion) 29. apr 2014, 17:13 (CEST)

Hvad? Nyder du vejret ;) Bare rolig, nu har Kijev heddet Kiev i vel 10 år her på wikipedia, så hvis du er ved at forberede dig på at holde 1. maj, går det nok hvis de der rettelser i artiklerne kommer til at tage en ugestid. Jeg kan i hvert fald sagtens vent ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 29. apr 2014, 17:22 (CEST)

Wikidata weekly summary #108 redigér

Wikidata weekly summary #109 redigér


Flytning af Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg efter i Norge efter by redigér

Skal kategorien virkeligt hedde "Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg efter i Norge efter by", skal den ikke bare hedde "Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Norge efter by"? mvh Per (PerV) (diskussion) 11. maj 2014, 10:25 (CEST)Svar

Ups. Det er en fejl i flytteforslaget, som jeg have overset. Jeg får det rettet nu. --Steen Th (diskussion) 11. maj 2014, 10:27 (CEST)Svar
Btw, det gælder vist også sverige. Og så lige om Kiev->Kijev. Jeg har konsrtateret, at du har rettet kategorierne, tak for det; men hvad med alle de steder, der står Kiev i artiklerne. Kan det rettes af en bot, eller skal det gøres manuelt? Jeg har på fornemmelsen, at det skal gøres manuelt. Stavningen Kiev indgår jo i en masse hjemmesider vi linker til, det kan en bot vel ikke skille ud? mvh Per (PerV) (diskussion) 11. maj 2014, 10:36 (CEST)Svar

Wikidata weekly summary #110 redigér

Danmarks historie som FA redigér

Hej Steenth. Jeg har nomineret Danmarks historie til anbefalet emne, men jeg kan se, at den lille boks med kandidater til forskellige kvalitetsniveauer under seneste ændringer ikke har opdateret det, da der stadig står '(0)' ud for Anbefalet emne. Du plejer at have ret godt styr på kodning osv., så kan du se, om jeg har lavet en fejl i nomineringen, siden den ikke bliver vist i boksen? På forhånd tak. Mvh. Toxophilus (diskussion) 23. maj 2014, 23:57 (CEST)Svar

Hej Toxophilus. Jeg gætter det er optællignen i Seneste ændringer og den styres af MediaWiki:Recentchangestext. Optællingne sker ved at tælle diskussionssider i kategorierne Kandidater til anbefalede emner, Kandidater til fremragende artikler, Kandidater til fremragende lister, Kandidater til gode artikler og Kandidater til lovende artikler. Jeg ser at du ikke har fået rettet {{Artikelhistorik}} i Diskussion:Danmarks historie - så vidt jeg kan se er det den, som styre det. --Steen Th (diskussion) 24. maj 2014, 09:01 (CEST)Svar
Hej Steen Th. Tak for hjælpen. Jeg tror, at jeg har ordnet det i milepælene nu. Toxophilus (diskussion) 24. maj 2014, 09:58 (CEST)Svar


Wikidata weekly summary #110 redigér

Lave ny skabelon? redigér

Hey. Du er så hård til de der smarte skabeloner til links. Eks. de der film-nogle. :-) Jeg tænkte på... kan man lave en til danskfodbold.com? Links ser sådan ud til spillerprofiler -> http://www.danskfodbold.com/spiller.php?ligaid=2001&spillerid=11534 . Dbh. Pixi Uno (diskussion) 26. maj 2014, 22:24 (CEST)Svar

Jeg har kigget lidt på den url, som du har angivet. Det er en parameter: ligaid, som jeg ikke kan lide her. Det kunne være en ide at spørge danskfodbold.com om den er nødvendig. For. hvis den kunne undværes, vil gøre det lette at håndtere, ved at der kun skal angives spillerid til skabelonen.
Ellers, når det er afklaret, er det let at kopiere en skabelon fra Kategori:Eksterne henvisningsskabeloner og rettet den til formålet. --Steen Th (diskussion) 27. maj 2014, 15:43 (CEST)Svar

Wikidata weekly summary #111 redigér

et spørgsmål om Autoritetsdata redigér

De der Autoritetsdata kommer de på via en bot eller skal man selv ligge dem på? (hvilket sikkert ikke en nemt), spørger fordi Hans Burgkmair, Pinturicchio og John Caius har autoritetsdata på, på den engelske wikipedia. --- Zoizit (diskussion) 6. jun 2014, 18:16 (CEST)

Mit bot indsætter skabelonen {{autoritetsdata}} på de artikler, hvis der er data på wikidata og skabelonen endnu ikke er indsat. Men du er velkommen til at gøre det. For det kan godt tage uger før de bliver indsat af min bot. --Steen Th (diskussion) 6. jun 2014, 22:05 (CEST)
1000 tak for svaret, jeg har sat ind på de artikler som jeg nævnte -- Zoizit (diskussion) 7. jun 2014, 16:48 (CEST)


Wikidata weekly summary #112 redigér


Ang. din bots nylige redigering redigér

Kære Steenth.

Kan du være sød at give et besyv med her?

På forhånd tak, Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. jun 2014, 12:07 (CEST)

Skabelon redigér

Hej, kunne du ikke også tilføje if's på {{Infoboks forfatter}}, pretty please? :) TherasTaneel (diskussion) 9. jun 2014, 21:15 (CEST)

Hvad er problemet med den? Der masser af if'er i den. Det kunne være jeg skulle vejlede dig i stedet. Jeg kan se at dit sidste forsøg ikke lykkes --Steen Th (diskussion) 9. jun 2014, 21:28 (CEST)
Hmm, ja - burn og crashed. Problemet er at parametre der ikke er udfyldt efterlader whitespace i infoboksen, som f.eks. Herman Bang. TherasTaneel (diskussion) 9. jun 2014, 21:48 (CEST)
Det problem har jeg også været ude for i Skabelon:Infoboks flod, uden at kunne finde nogen løsning på det, på trods af diverse if'er i skabelonkoden. - Nico (diskussion) 9. jun 2014, 22:17 (CEST)
Den kan være at det er en af de indlejret skabeloner, som udskriver for meget - det letteste er at prøve dem som ligger omkring der hvor problemet er. Fx ved at indsætte en tekst som kun vises ved forhåndsvisning. --Steen Th (diskussion) 13. jun 2014, 12:20 (CEST)
Tilbage til brugersiden for »Steenth/Arkiv 17«.