Diskussion:Aarhus Jazz Orchestra

Kulturstøtte redigér

@Anders Kjær Bruun: Har på Brugerdiskussion:Anders Kjær Bruun#Aarhus Jazz Orchestra foreslået en tekst.

Jeg tænker at lovgrundlag og kommunens kulturpolitik ikke er relevant at beskrive i denne artikel, så i stedet skære det ned til noget i stil med:

Orkestret modtager støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune. I rammeaftalen fra 2015-2017 er det aftalt at ensemblets to primære opgaver er, Koncertvirksomhed samt formidling og publikumsudvikling. Til disse to opgaver er tilknyttet en række mål, heriblandt formidling af jazz og rytmisk musik til et bredere publikum, skolekoncerter, bidrage til talentudvikling indenfor den rytmiske musik, samt opsætning af koncerter med fokus på kunstnerisk ambitiøse udviklingsprojekter.(Reference: Rammeaftale 2015-2017 for Aarhus Jazz Orchestra (PDF), Kulturministeriet, hentet 29. januar 2019)

Har jeg fået det centrale med?--Kjeldjoh (diskussion) 29. jan 2019, 12:56 (CET)

@Kjeldjoh: Ja, jeg synes at det formidler de centrale træk der er involveret i den organisatoriske konstruktion og samtidig tydeliggør hvilke offielle mål der er sat for institutionen, uden at det bliver for teknisk. mvh Anders Kjær Bruun (diskussion) 29. jan 2019, 13:02 (CET)

@Kjeldjoh: Der er gået en uge nu, siden du lagde forslaget op til en tekst omkring den støtte som AJO modtager. Der har ikke været indvendinger, så er det et indicie for, at den godt kan komme over på selve siden? --Anders Kjær Bruun (diskussion) 5. feb 2019, 12:33 (CET)

Tilbage til siden »Aarhus Jazz Orchestra«.